Tiket dana – četvrtak 25.06.2020

tiket dana

Tokom pauze izazvane zbog Corona Pandemije (COVID-19), retko je bilo dovoljno utakmica da se igra Tip Dana, a kamoli da se sastavi valjan Tiket dana! Međutim, fudbal se vratio na velika vrata i sada kada se igra već blizu 20 prvenstava, imamo često dovoljno utakmica da sastavimo jedan vrlo interesantan tiket. Uspeli smo danas da pronađemo tri utakmice koje su dovoljno dobre da bi bile odigrane na jednom treble tiketu.

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih šampionata, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa tri utakmice je popularni treble tiket u kome je potrebno da pogodite sve tri utakmice kako bi vam tiket bio dobitan. Ukoliko želite da povećate svoje šanse za zaradu, a da pritom malo smanjite potencijalni dobitak, možete odigrati Trixie sistem, u kom igrate 3 dubl opklade, jednu treble opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogodtka od tri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo tri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 24.06.2020. godine

St.Gallen – Zurich, Švajcarska Prva Liga, 25.06.2020

Odigrano je tek jedno kolo Švajcarske lige, ali sasvim je sigurno da će biti zanimljivo do samog kraja. Na ovom meču domaća ekipa morada ide na pobedu, pošto se bore za titulu, dok gosti ne igraju nizašta, iz razloga što ispasti ne mogu, ali ni do evrope ne mogu stići, te je naš predlog da se ovde odigra:

Tip: St.Gallen ML (da St.Gallen pobedi na ovoj utakmici) sa kvotom 1.55

Chernomorets Odesa – Volyn Lutsk, Ukraina II League, 25.06.2020

Najveća kvota na tiketu, ali primećeno je ozbiljno pomeranje kvote i prilično visok priliv novca na pobedu gostiju. Samo ćemo napomenuti da je market ML otvoren sa 2.47 i da je utakmica blokirana u nekoliko online kladionica. Iz tog razloga naš predlog je da se ovde odigra:

Tip: Volyn Lutsk ML (da gostujuća ekipa pobedi) sa kvotom 1.72

Venstpils – Valmeiras, Letonija 1 Liga, 25.06.2020

Ratko kada imamo utakmicu iz Letonske lige, ali ovaj put moramo da odigramo ovaj meč. Iako kvota nije najviša, gostujuća ekipa je u problemima, a dolaze na noge jednoj od najboljih keipa u domaćem šampionatu. Imajući u vidu kako obe ekipe igraju, mi smatramo da je ovde najbolje odigrati:

Tip: Ventspils ML (da domaća ekipa pobedi na meču) sa kvotom 1.44

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠI TIKET DANA ON SE PLAĆA ODLIČNOM 3.86 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI 38.6 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Relevant news