Tiket dana – četvrtak 26.01.2023

Srba331
26 siječnja, 2023
1736 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za četvrtak 26.01.2023 sastoji se od tri nogometne utakmice sa ukupnim tečajem 7,03. Tiket možete odigrati i u sistemu 2 od 3. U tom slučaju minimalni koeficijent na 2 pogotka je 3.57, dok sve tri utakmice “daju” ukupni koeficijent 11,02.

16:00 Sabah Baku vs Neftci Baku, Azerbaijan Premier League

Qarabag je u prevelikoj prednosti u odnosu na današnje rivale, pa će se za poziciju broj 2 boriti Sabah i Netfci. Domaćin je drugi na tabeli sa 5 bodova više od trećeplasiranog Neftcija. Ono što karakterizira Sabah i Neftci je dobar napad i čvrsta obrana, tako da je vrlo teško prognozirati pobjednika ovog dvoboja.

U ovakvim situacijama, kada imamo dvije momčadi slične snage, najrealnije je očekivati ​​da će obje momčadi postići barem po jedan gol. U prilog našem razmišljanju ide i tradicija međusobnih dvoboja, koja pokazuje da su obje momčadi u 8 od zadnjih 10 utakmica postigle barem 1 gol.

Oba daju gol – da @ 1.97

https://twitter.com/PFC_Neftchi/status/1618496162604142601?s=20

18:45 Groningen vs Cambuur, Nizozemska Eredivisie

Groningen je udaljen 3 boda od sigurne zone, dok je Cambuur posljednji na ljestvici sa samo 9 bodova, tako da je ovo svojevrsni derbi. Obojica se očajnički bore za opstanak, tako da bismo ovdje mogli vidjeti puno više uzbuđenja nego što kladionice očekuju.

Obje momčadi imaju užasno loše obrane sklone glupim pogreškama, pa je to razlog više da vjerujemo u golove ovdje. Kako vrijeme polako “curi”, a pogotovo gostima, vjerujemo da će Cambuur napasti od prve minute. Njihov ofenzivniji stil igre otvorit će im mnoge rupe u obrani, što bi domaći vrlo lako mogli iskoristiti.

Golovi u oba poluvremena 1+&1+ @ 1.93

https://twitter.com/fcgroningen/status/1618504013489602560?s=20

19:00 TB Berlin vs Chemnitzer, Germany Regionalliga Nordost

TB Berlin će se vrlo teško spasiti od ispadanja s obzirom da imaju čak 9 bodova manje od prve momčadi izvan opasne zone. Dodatni hendikep za njih je činjenica da zabijaju dosta golova, a u isto vrijeme obrana im je najlošija u ligi.

Chemnitzer “lovi” prvo mjesto, no Cottbus je trenutno na 4 boda uz utakmicu više. Pobjeda u ovoj utakmici vratila bi goste u život, pa ne treba sumnjati u njihov motiv.

Ovdje ćemo ipak pokušati s golovima. Domaća ekipa ne može napadački parirati gostima, pa od TB Berlina očekujemo sporiji ritam i defanzivniji stil. Osim toga, večeras se u Berlinu očekuje izuzetno hladno vrijeme, što bi trebalo biti dovoljno razloga da u ovoj utakmici ne bude previše golova.

Under 3.25 @ 1.85

https://twitter.com/ChemnitzerFC/status/1618492808070922240?s=20

Tiket dana

Koeficijent: 7,03

Kladionica: 22bet

SISTEM 2/3
Minimalni koeficijent: 3,57
Maksimalni koeficijent: 11,02

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.