Tiket dana – četvrtak 27.08.2020

Milos
27 kolovoza, 2020
338 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati pd četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit.

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru kvalifikacija za evropska takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogodtka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 26.08.2020. godine

Zalgiris – Paide, Kvalifikacije za Europa League, 27.08.2020

Ovo je utakmica koja naprosto vrišti golove, jer i jedna i druga ekipa u svojim nacionalnim šampionatima igraju vrlo efikasne utakmice. Smatramo da obe ekipe imaju šansu da pobede na ovoj utakmici i da će se igrati otvoreno i efikasno, te mi smatramo i dajemo naš predlog da se ovde odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva gola) sa kvotom 1.50

Bodo/Glimt – Kauno Zalgiris, Kvalifikacije za Europa League, 27.08.2020

Norveška ekipa Bodo/Glimt naprosto razara svoje protivnike u domaćem šampionatu i danas igraju protiv ekipa koja nikako nije dorasla njihovim kvalitetima. Uz dužno poštovanje Litvanskog predstvanika, smatramo da je pitanje brojke sa Koliko će golova biti ispraćeni kući. Kako smatramo da su domaćini dosta kvalitetniji, mi iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Bodo/Glimt Over 2.5 Goals (da Bodo/GLimt postigne minimum tri gola na ovom meču) sa kvotom 1.83

Gnjilane – Apoel Nicosia, Kvalifikacije za Europa League, 27.08.2020

Ovo je svakako duel Davida i Golijata, plus utakmica se igra na neutralnom terenu, te nećemo mnogo razmišljati ovde nego ćemo tipovati da će Apoel voditi kako na poluvremenu, tako in a kraju ovog meča. Dakle, mi mislimo da je ovde najbolje odigrati da će gostujuća ekipa pobediti:

Tip: Apoel HT/FT (da Apoel void na poluvremenu i pobedi na kraju na ovom meču) sa kvotom 2.00

Iskra – Lokomotiv Plovdiv, Kvalifikacije za Ligu Šampiona, 27.08.2020

Opet jedna utakmica koja se igra na neutralnom terenu i gde smatramo da je kvota više nego dobra da se uzme pobeda gostiju. Iskra Danilovgrad nije ekipa koje bi se bilo ko trebao bojati, a Bugari su vrlo nezgodna ekipa i imajući u vidu kako obe ekipe igraju, mi smatramo da je ovde najbolje odigrati:

Tip: Lokomotiv Plovdiv ML (da gosti pobede na ovom meču) sa kvotom 1.67

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI MAKSIMALNO 44.7 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Author Milos