Tiket dana – četvrtak 29.10.2020

Milos
29 listopada, 2020
406 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki dan kada ima dovoljno utakmica da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru Europa League, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 29.10.2020. godine

Molde – Rapid Wienna, Europa League, 29.10.2020

Duel ekipa koje su imale različite zadatke u prvom kolu. Molde je na gostovanju igrao protiv slabašnog Dundalka i nakon preokreta uspeo da slavi rezultatom 2-1, dok je Rapid gostovao u Londonu protiv snažnog Arsenala i nakon velike bitke izgubio identičnim rezultatom 1-2. Danas ovo je susret ekipa koje će se realno boriti za drugo mesto u grupi i prolaz dalje, te očekujemo da obe ekipe daju svoj maksimum danas. Imajući u vidu kako ove ekipe igraju, mi smatramo i dajemo naš predlog da se ovde odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva pogotka) sa kvotom 1.66

Gent – Hoffenheim, Europa League, 29.10.2020

Domaća ekipa muku muči ove sezone pošto su letos izgubili prvog trenera i zvezdu ekipe Jonathan Davida, koji je prodat Lilleu, nikako ne uspevaju da pronađu svoju igru. Do sada su već promenili dva trenera, ali rezultati nikako ne dolaze. U prvom kolu su izgubili od Libereca, dok je Hoffenheim rutinirao Crvenu Zvezdu na domaćem terenu. Iako će Hoffenheim verovatno malo rotirati na ovom meču mi i dalje smatramo da je kvalitet i momentum na strain gostiju, te mi iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Hoffenheim -0.5AH (da Hoffenheim pobedi na ovom meču) sa kvotom 1.85

Feyenoord – Woflsberger, Europa League, 29.10.2020

Duel dve ekipe koje su remizirale u prvom kolu. Feyenoord je na gostovanju u Zagrebu odigrao 0-0, dok je Wolfsberger na svom terenu igrao 1-1 protiv ekipe CSKA Moscow. Ovo je duel dve vrlo ofanzivne ekipe, a Austrijanci pritovm imaju prilično traljavu odbranu koja prima lako golove. Mi mislimo da je ovde najbolje odigrati da će biti više od dva gola na utakmici.

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva gola) sa kvotom 1.57

Crvena Zvezda – Liberec, Europa League, 29.10.2020

Da se ovaj susret igra pred navijačima, ne bi imali nikakve dileme i igrali bi na čistu pobedu Crvene zvezde, pošto su i mnogo snažniji klubovi padali na kolena u Beogradu, ali kako se ovaj meč igra pred praznim tribinama smatramo da će se gledati jedna utakmica prepuna taktičkog nadmudrivanja. Crvena Zvezda je u prvom kolu izgubila od Hoffenheima 0-2 na gostovanju, dok je Liberec uspeo da savlada nejaki Gent rezultatom 1-0. Liberec je jedna vrlo defanzivna ekipa, te nema sumnje da će doći u Beograd da ne prime gol, te smatramo da je najpametnije ovde odigrati:

Tip: Under 2.5 Goals (da obe ekipe ne postignu više od dva pogotka) sa kvotom 1.80

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM 4.24 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA MOŽETE DOBITI SASVIM SOLIDAN IZNOS UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

[single_affiliate_xl title=”bet365 kladionica” ]
Author Milos