Tiket dana – četvrtak 29.07.2021

Sportske
29 srpnja, 2021
494 Views
tiket dana

Za danas smo Vam spremili dubl tiket sa revans mecevima kvalifikacija zaLigu Konferencija. Po nasem misljenju se ova dva meca izdvajaju po sansama za prolazak, a i sama kvota je veoma privlacna i sasvim dovoljna za solidan profit.

18:00 Bodo/Glimt – Valur, Europa Conference League – Qualification

Pre nedelju dana su fudbaleri Boda na gostovanju Valuru ostvarili ubedljivu pobedu od 3:0 i prakticno zavrsili posao oko kvalifikovanja u narednu rundu. Bilo je potrebno 40 minuta da se slomi odbrana neugodnih Islandjana, a onda je simultankom Patrika Berga u 51. i 54. minutu Bodo dosao do 3:0 sto je na kraju bio i konacan rezultat. Ne bi bilo fer reci da Valur nije napadao i stvarao sanse u prvom mecu, ali su sve te sanse realno bile daleko od realizacije. Jeste Valur dominantan u Islandskom sampionatu, ali ruku na srce ta liga deluje kao amaterska u poredjenju sa Norveskom Eliteserien. Bodo je ekipa koja igran brz, otvoren napadacki fudbal. U prvenstvu su na drugom mestu sa 5 bodova zaostatka najvise zahvaljujuci 2 remija u poslednja 2 kola i to protiv ekipa iz donjeg dela tabele. Oba puta su odigrali 2:2 i nastavili seriju efikasnih meceva. U domacem sampionatu su na proseku od preko 2 postignuta gola po mecu, i mislim da ce taj prosek uspeti da odrze i protiv Valura. Iako je pitanje prolaza prakticno reseno ocekujemo da ce Bodo svojim navijacima pruziti efikasnu partiju za uzivanje i mislimo da ce Valur opet imati punu mrezu golova. Shodno tome, nas predlog bi bio da ce Bodo prvi gol na mecu postici do 30-og minuta.

TIP: Bodo-Glimt To Score Its Goal 1 Up To 30 Minute – Yes @ 1.784 / 22bet

20:45 Dunajska Streda – Partizan, Europa Conference League – Qualification

Ekipa Partizana iz Beograda nosi gol prednosti u Slovacku pred revans mec sa timom Dunajske Strede. U Beogradu je Partizan pobedio 1:0, mada ne bi bilo nerealno da se mec zavrsio sa 4:0 ili 5:0. Stvorio je Partizan 15 sansi na mecu ali su Slovaci zahvaljujuci fenomenalnom golmanu Jedlicki uspeli da prezive pravu oluju, i sacuvali kakve takve nade pred revans. Jasno se videla ogromna razlika u kvalitetu izmedju ova dva tima jos od prvog minuta, i iskreno nas cude ponudjeni koeficijenti za ovaj mec, koji kazu da je Partizan blagi favorit. Trener Partizana Aleksandar Stanojevic je najavio da nece kalkulisati i da je primarni cilj postizanje makar jednog gola. Jedina znacajnija promena u beogradskom timu je odlazak golmana Stojkovica, tako da ce sutra medju stativama biti mladi Popovic. Partizan nije primio gol na poslednjih 6 meceva, a najvise zahvaljujuci bekovskom tandemu Vujacic – Sanicanin koji na terenu deluje kompaktno kao svajcarski sat. Po nasem misljenju ovde je Partizan favorit, i stoga smo se odlucili za igru da ce Dunajska Streda postici najvise jedan gol na mecu.

TIP: Dunajska Streda Under 1,5 goals @ 1,46 / 22bet

UKUPNA KVOTA: 2,605
KLADIONICA: 22bet

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske