Tiket dana – četvrtak 30.03.2023.

MilosNS
30 ožujka, 2023
779 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.


Naš tiket dana za četvrtak 30.03.2023 sastoji se od tri meča sa ukupnim koeficijentom 3.71.

19:30 Sakaryaspor vs Eyupspor, Turska Druga Liga

Tijekom internacionalne pauze nije bilo mnogo nogometnih utakmica koje bi bile vrijedne igre, ali našli smo jednu koja je interesnatna. Riječ je o utakmici druge Turske lige, gdje se u derbiju vrha tabele sastaju Sakaryaspor i Eyupspor. Domaćini se trenutačno nalaze na petoj poziciji, dok su gosti na drugoj. Ovo automatski znači da je riječ o utakmici za šest poena, pošto niko ne sme da dozvoli da izgubi bodove.

Smatramo da će ovo biti jedna tvrda utakmica, te igramo na malo golova.

0-2 @ 1.77

https://twitter.com/Sakaryaspor/status/1637454733609779201

02:00 Blooming vs Tomayapo, Bolivija Primera

Tek je počelo prvenstvo Bolivije, ali je bilo prekinuto zbog utakmica nacionalnih reprezentacija. U petak rano ujutru šesto kolo startuje gde se sastaju dvije momčadi koje nisu dobro startovale u ovom šampionatu. Blooming je van svih očekivanja izgubio pet od šest utakmica, dok je Tomayapo uspeo da pobjedi samo jednu utakmicu. Iako je još dosta rano, smatramo da će se ove dvije momčadi boriti za opstanak ove sezone.

Vrlo bitna utakmica za obe momčadi te smatramo da neće biti mnogo golova.

0-3 @ 1.50

https://twitter.com/BloomingOficial/status/1641290795327143937

20:45 Anadolu Efes vs Virtus Bologna, Evroliga

Jasno je da je ovde domaća momčad veliki favorit. Napsoto četa Atamana ima mnogo više kvalitete nego Italijanski predstavnik, plus dosta povreda pravi probleme u rosteru Virtus Bologne. Sa druge strane, Anadolu Efes je upao u krizu rezultata kada je to najmanje bilo potrebno, te su uspjeli da izgube čak četiri od poslednjih šest susreta.

Možda je malo preveliki hendikep na ovom meču, te mi igramo sigurniju varijantu.

Anadolu Efes -7HC @ 1.40

UKUPNI TEČAJ: 3.71

100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.