Tiket dana – Europa League 12.03.2020

tiket dana

Preko radne nedelje retko ima dovoljno utakmica da bi se sastavio Tiket Dana ali mi smo danas uspeli da pronađemo tri utakmice koje su dovoljno dobre da bi bile odigrane na jednom treble tiketu.

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru Europa League za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa tri utakmice je popularni treble tiket u kome je potrebno da pogodite sve tri utakmice kako bi vam tiket bio dobitan. Ukoliko želite da povećate svoje šanse za zaradu, a da pritom malo smanjite potencijalni dobitak, možete odigrati Trixie sistem, u kom igrate 3 dubl opklade, i jednu treble opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potreno je ostvariti svega dva pogodtka od tri utakmice. Nama je definitivno omiljeni Trixie sistem.

Evo naših predloga za Tiket Dana 12.03.2020. godine

Eintracht Frankfurt – Basel, Europa League, 12.03.2020

Na Commerzbank Areni sastaće se u okviru prve utakmice ove runde domaća ekipa Frankfurt ai gosti iz Švajcarske ekipa Basela. Nemci su imali dosta teži zadatak u prošlom kolu pošto su igrali protiv ekipe RB Salzburga, dok je Basel igrao protiv Kiparskog predstavnika APOEL koje su prilično lako izbacili iz daljeg toka takmičenja. Ove sezone Frankfurt igra odlično, posebno na svom stadionu, gde u okviru Bundeslige imaju sasvim solidan skor od 6-3-3. Odlikuje ih napadačka igra i uvek id una gol više. Smatramo da ne bi trebali imati previše porblema sa Baselom u ovoj utakmici, te je naš predlog da se ovde odigra:

Tip: Eintracht Frankfurt ML (da Frankfurt pobedi na ovoj utakmici) sa kvotom 1.61

Rangers – Bayer Leverkusen, Europa League, 12.03.2020

Mnogo nas je u prošlom kolu koštalo to što je Rangers odigrao fenomenalno protiv Sporting Brage, pošto su uspeli da na domaćem terenu okrenu sa 0-2 na 3-2, da bi nedelju dana kasnije u Portugalu takođe pobedili. Međutim, u ovom kolu imaju mogo težeg protivnika, jednu vrlo potentnu Nemačku ekipu, koja je takođe u prošloj rundi dobila Portugalskog predstavnika, ekipu Porta. Ovo je duel dve vrlo snažne ekipe, koje igraju odličan fudbal, ali mi smatramo da je kvalitet na strani Bayera. Iz tog razloga naš predlog je da se ovde odigra:

Tip: Bayer Leverkuzen AH0 (da Leverkuzen pokrije Azijski hendikep sa linijom 0) sa kvotom 1.55

Wolfsburg – Shakthar Donetsk, Europa League, 12.03.2020

Poslednja utakmica na našem treble tiketu opet je između jedne Nemačke ekipe koja igra na domaćem terenu i Ukrajinskog šampiona. Domaći su prilično brljavi ove sezone što se odbrane svog gola tiče i ove sezone u domaćem šampionatu igraju 61.5% utakmica da obe ekipe postignu pogodak. Sa druge strane Ukrajinski predstavnik je vrlo ofanzivna ekipa i pokazali su već da mogu svakome da postignu pogodak. Za njih je vrlo važno da ostvare dobar rezultat u prvom meču, te mi smatramo da je ovde najbolje odigrati:

Tip: BTTS (da obe ekipe positgnu pogodak) sa kvotom 1.75

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠI TIKET DANA ON SE PLAĆA ODLIČNOM 4.37 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI 44.6 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Relevant news