Intro

Tiket Dana – nedelja 01.03.2020

tiket dana

Momenta kada pišemo ovaj Tiket Dana još uvek nemamo saznanja kako će proći subotnji tiket, ali i dalje su sve utakmice u igri, te držimo fige da subotnji tiket, bude uspašan kao i onaj koji smo imali u prošli četvrtak, kada smo ostvarili odličnu zaradu na kladionici.

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice je popularni 4-fold tiket u kome je potrebno da pogodite sve četiri utakmice kako bi vam tiket bio dobitan. Ukoliko želite da povećate svoje šanse za zaradu, a da pritom malo smanjite potencijalni dobitak, možete odigrati Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklade i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potreno je ostvariti svega dva pogodkta od četiri utakmice. Nama je omiljeni Trixie sistem, ali isti se igra kada imate samo tri selekcije, te je danas nemoguće igrati isti.

Evo naših predloga za Tiket Dana 01.03.2020. godine

RB Leipzig – Bayer Leverkuzen, Nemačka Bundesliga, 01.03.2020

Sasvim smo sigurni da nas ove očekuje jedna paklena utakmica, jer su obe ekipe dovoljno kavlitetne, a takođe obe ekipe igraju vrlo efikasan fudbal. Na stadionu Red Bull Arena sastaju se drugoplasirana ekipa RB Leipziga i petoplasirana ekipa Bayer Leverkuzena. RB Leipzig na domaćem terenu igra vrlo efikasno i od dosada održanih utakmica igrali su čak 81.8% istih da obe ekipe postignu pogodak. Sa druge strane Leverkuzen na gostovanjima nije baš posebno efikasan, ali imajući u vidu važnost utakmice, mislimo da će biti golova na obe strane, te je naš predlog na ovom meču:

Tip: BTTS & Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu pogodak i da bude više od dva pogotka) sa kvotom 1.72

St. Polten – Wolfsberger, Austrija Bundesliga, 01.03.2020

Austrijska liga je generalno meka i medina što se golova tiče, pošto najnefekasniji timovi postižu i primaju u proseku po 3 gola po utakmici, te nikada nije posebno iznenađenje kada se odlučimo igrati jednu takvu utakmcu na golove. Domaća ekipa ove sezone igra u 90% slučajeva na domaćem terenu preko dva gola po utakmici, dok je Wolfsberger dobra napadačka ekipa koja nije u form ii samo je pitanje dana kada će im se forma ponovo podići. Iz ovog razloga smatramo da je kvota na ovu igru odlična, te naš je predlog na ovom meču:

Tip: Over 2.5 (da obe ekipe postignu više od dva pogotka) sa kvotom 1.57

Copenhagen – AaB, Danska Prva Liga, 01.03.2020

Prošle nedelje je jedino utakmica Danske lige prodala naš tiket za zaradu, ali mi smatramo da na ovom meču postoji odličan value na jednom marketu za golove. Naime, domaća ekipa, koja je kvalitetnija ovde je u midweeku igrala utakmciu Lige Evrope u Škotskoj, gde su uspeli da pobede Celtic rezultatom 3-1. Sasvim sigurno ekipa je pomalo umorna, a ekipa AaB nije nimalo naivna. Obe ekipe vole golove, te zbog svega ovoga smatramo da je odličan value da se na ovom meču odigra:

Tip: Over 2.5 (da obe ekipe postignu više od dva pogotka) sa kvotom 1.80

Everton – Manchester United, Engleska Premier League, 01.03.2020

Uh kakva ovo utakmica potencijalno može biti. Everton je podigao svoju formu i igru, te pokazuju iz nedelje u nedelju vrlo pozitivne rezultate. Sa druge strane Crveni Đavoli se trude, forma ide gore dole, ali daleko je to od onog Machestera koji je harao Engleskom Premier ligom godinama unazad. Zbog svega ovoga smatramo da je odličan value da se na ovom meču odigra:

Tip: BTTS (da obe ekipe postignu pogodak) sa kvotom 1.75

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠI TIKET DANA ON SE PLAĆA ODLIČNOM 8.55 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI 85.5 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Relevant news