Tiket dana – nedelja 06.12.2020

Milos
6 prosinca, 2020
463 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 06.12.2020. godine

Tirol – Wolfsberger, Austria Bundesliga, 06.12.2020

Iako ste navikli od nas da igramo na golove kada je ekipa Wolfsbergera u pitanju, danas ćemo pokušati da iskoristimo činjenicu da su odigrali previše utakmica u kratkom vremenskom periodu i da ih za dva dana očekuje izrazito bitna utakmica u okviru Europa League. Tirol ima iza sebe jednu prosečnu sezonu, nalaze se na srediti tabele, ali bi svakako želeli da budu bolji. Gosti su u midweek igrali protiv CSKA u Moskvi i pobedili, te ih u četvrtak čeka utakmica protiv Feyenoorda koja odlučuje o svemu u ovoj grupi. Stoga smatramo da bi gosti mogli da stave prioritet na Evropsku utakmicu:

Tip: Tirol DNB (da Tirol ne izgubi na ovom meču ili u lokalnim kladionicama igra Winner 1) sa kvotom 2.10

Atletico Palmaflor Vinto – Nacional Potosi, Bolivia Primera, 06.12.2020

Bolivijska liga je vrlo specifična, pre svega jer pada dosta golova, ali onda i zbog činjenice da je izrazito “domaćinska” gde gosti retko kada uzimaju bodove. Tako na primer, domaća ekipa u ovom meču ove sezone ima 8-0-0 rekord i iako smo svesni da se serija jednom mora završtiti, kvota je takva da ovaj meč ide na sistem. Nacional Potosi na gostovanjima nije sila, je rove sezone imaju 0-2-6, te mi iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Atl.Palmaflor Vinto ML (da domaća ekipa pobedi na ovom meču) sa kvotom 2.00

Udinese – Atalanta, Italia Serie A, 06.12.2020

Evo još jedne ekipe na koju ste navikli da igramo na golove, a mi ćemo danas igrati nešto sasvim drugo. Atalanta muku muči sa tempom igranja i rezultati su konačno došli na naplatu, pošto nikako ne uspevaju da igraju dobro u ritmu sreda – subota. Danas igraju protiv ekipe Udinese između dve utakmice Lige Šampiona, pa smatramo da će ovde trener Prandelli odlučiti da snažno rotira svojih startnih 11 i to daje prednost domaćoj ekipi koja ove sezone uopšte nije toliko loša:

Tip: Udinese +0.5 AH (da domaća ekipa ne izgubi na ovom meču ili klasičan dvoznak 1X) sa kvotom 1.70

PAKS – MOL Fehervar, Mađarska Prva Liga, 06.12.2020

Duel izmađu dve ekipe koje su ove sezone izrazito efikasne, ali isto tako znaju da prime pogodak lako. Statistički podaci su ovde neumoljivi, pošto domaća ekipa u proseku igra utakmice sa 3.6 a gosti sa 3.7 golova. PAKS na domaćem terenu 22 gola na 6 utakmica, dok MOL Fehervar 22 gola na 5 utakmica, pa ovde idemo na golove kao jedino logično rešenje, te smatramo da treba igrati:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu četiri ili više pogodaka) sa kvotom 1.60

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM 5.17 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos