Tiket dana: nedelja 8.3.2020

tiket dana

Nedelja je uvek dan kojem kladioničari pristupaju sa malo manje entuzijazma nego sudobe, ali mi imamo isto žara bez obzira koji je dan u putanju, te nastavljamo sa našim Tiket Dana igrama.

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice je popularni 4-fold tiket u kome je potrebno da pogodite sve četiri utakmice kako bi vam tiket bio dobitan. Ukoliko želite da povećate svoje šanse za zaradu, a da pritom malo smanjite potencijalni dobitak, možete odigrati Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklade i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potreno je ostvariti svega dva pogodkta od četiri utakmice. Nama je omiljeni Trixie sistem, ali isti se igra kada imate samo tri selekcije, te je danas nemoguće igrati isti.

Evo naših predloga za Tiket Dana 08.03.2020. godine

Copenhagen – Horsens, Danska Prva Liga, 08.03.2020

Duel u kom kladionice imaju jednog izrazitog favorita, na koga je postavljena kvota 1.44, a to je domaća ekipa Copenhagena, koji se trenutno nalazi na drugoj poziciji na tabeli i bori se da uhvati priključak sa prvoplasiranom ekipom Midtjyllanda, koji ima 9 poena više. Horsensa druge strane nalazi se u donjem delu tabele, te nije realno da očekuju nešto previše od ovog susreta. Međutim, gledajući trendove, uvideli smo da Copenhagen na domaćem terenu igra preko 81% utakmica preko dva gola, dok Horsens na gostovanjima igra preko 63% utakmica sa više od dva gola, te je naš predlog na ovom meču:

Tip: Over 2.5 Goals (da bude više od dva gola na utakmici) sa kvotom 1.80

Real Betis – Real Madrid, Španska La Liga, 08.03.2020

Duel koji na papiru obećava da će biti vrlo zabavan. Real Betis na domaćem terenu igra neverovatno atraktivno i do sada na preko 84% domaćih utakmica idu preko linije od dva pogotka. Real Madrid sa druge strane ne treba posebno predstavljati, a oni ove sezone na gostovanjima nisu previše efikasni, ali i pored toga gotovo 50% utakmcia idu preko dva goal. Iz ovog razloga smatramo da je kvota na ovu igru odlična, te naš je predlog na ovom meču:

Tip: Over 2.5 Goals (da bude više od dva gola na utakmici) sa kvotom 1.53

Feyenoord – Willem II, Holandska Prva Liga, 08.03.2020.

Utakmica od koje se zaista očekuje mnogo, pošto obe ove ekipe se trenutno nalaze pri vrhu tabele i igraju vrlo atrakvitan fudbal. Iako nema sumnje da je domaća ekipa ovde favorit, mi smatramo da će Willem II da pruži dostojan otpor i da će postići pogodak, te je naš predlog na ovom meču je:

Tip: Over 2.5 Goals & BTTS (da obe ekipe postignu pogodak i da bude više od 2 gola na utakmici) sa kvotom 1.83

Chelsea – Everton, Engleska Premier Liga, 08.03.2020.

U našim očima ovo će biti jedan praznik fudbala. Domaća ekipa je nekako pronašla svoju igru i čak su pre pet dana savladali Liverpool u okviru FA kupa što je svakako prvoklasno iznenađenje. Iako Chelsea nije mašina za igru na golove, Everton sa druge strane jeste. Na poslednjih šest utakmica svih šest je videlo BTTS, a 4/6 je videlo BTTS i više od dva gola na utakmici. Stoga, smatramo da je odličan value da se na ovom meču odigra:

Tip: Over 2.5 Goals & BTTS (da obe ekipe postignu pogodak i da bude više od 2 gola na utakmici) sa kvotom 2.00

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠI TIKET DANA ON SE PLAĆA ODLIČNOM 10.12 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI 101.2 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Relevant news