Tiket dana – nedelja 07.02.2021

Milos
7 veljače, 2021
507 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije, koje ulaze u top 5 tipova dana. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 06.02.2021. godine

Hoffenheim – Eintracht Frankfurt, Nemačka Bundesliga, 07.02.2021

Juče je utakmica koju smo tipovali u okviru Tiketa Dana donela željeni broj golova, ali i to da su obe ekipe postigle pogodak, a danas u utakmici između Hoffenheima i Frankfurta očekujemo nešto slično. Domaći imaju odličan napad ove sezone na čeli sa Hrvatskim napadačem Andrej Krmarićem, a Frankfurt od kada je vratio na pozajmicu Luku Jovića igra sve efikasnije. Stoga mi smatramo da je najbolji predlog za klađenje na ovoj utakmici:

Tip: GG i 3+ (da bude 3 ili više pogodaka i da obe ekipe postignu pogodak na ovom meču) sa kvotom 1.67

Paksi – Budafoki, Mađarska NB1, 07.02.2021

Utakmica između dve ekipe koje se nalaze u donjem delu tabele Mađarske prve lige, ali isto tako duel između dve ekipe koje u proseku igraju utakmice sa 3.8 i 2.9 golova po meču. Prvi put ove sezone kada su se sastali Paksi je u jednoj vrlo interesantnoj utakmici pobedio 3-2, te mi predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.60

Keciorengucu – Adanaspor, Turska Druga Liga, 07.02.2021

Prosto smo bili iznenađeni kvotom koju smo pronašli na marketu za broj golova ovde, pošto je domaća ekipa ubedljivo najneefikasnija ekipa šampionata, jer igraju u proseku utakmice na ravno 2 pogotka, a od 19 mečeva, samo 5 puta su išli u 3+. Kako ni gosti nisu preterano efikasna ekipa, mi predlažemo da se odigra:

Tip: 0-2 (da bude 2 ili manje pogodaka na meču) sa kvotom 1.72

Betis – Barcelona, Španska La Liga, 07.02.2021

Prosto nam nije jasno zašto kladionice toliko favorizuju Barcelonu kada su golovi u pitanju. Pod trenerom Kumanom, Barcelona igra na manji broj golova nego inače, pa tako ove sezone igraju utakmice sa tačno 3 gola po utakmici u proseku. Na ovom meču Betis će probati da se brani i da uzme bod, a mi smatramo da treba igrati:

Tip: 0-3 (da bude 3 ili manje pogodaka na meču) sa kvotom 1.62

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE MOZZART, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 3.80, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Mozzart Kladionica

100 besplatnih vrtnji
4.6/5
  • Odlična funkcionalnost sajta
  • Bezbednost korisnika
  • Široka ponuda sportova i marketa za klađenje
  • Aplikacije za mobilno klađenje
  • Primaju igrače iz Hrvatske
  • Nepostojanje Azijskog hendikepa
  • Ograničen broj depozitnih i isplatnih metoda
5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos