Tiket dana – nedelja 08.11.2020

Milos
8 studenoga, 2020
515 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 08.11.2020. godine

Atletico MG – Flamengo, Brazil Serie A, 08.11.2020

Ovo će sigurno biti jedan od najzanimljivijih susreta koji će se odigrati u ovoj rundi Brazilskog šampionata, pošto Atletico MG i Flamengo koji oboje imaju 31 i 33 postignuta pogotka do sada u prvenstvu igraju jedni protiv drugih. To može samo da znači da će se igrati otvoreno i bez garda, te zbog toga smatramo i dajemo naš predlog da se ovde odigra:

Tip: Over 3 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka) sa kvotom 1.98

Bayer Leverkusen – Borussia M’Gladbach, Germany Bundesliga, 08.11.2020

Jedna od zanimljivijih utakmica koja se igra u okviru Bundeslige je ona koja će se igrati na Bay Areni u Leverkuzenu, gde se sastaju dve ekipe koje su igrale Evropska takmičenja u midweeku. Leverkuzen nije tolika sila kao prošle sezone, ali Borussija zato igra u fantastičnoj formi. Ovde sve miriše da bi moglo biti dosta golova, te mi iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva gola, ili u lokalnom žargonu “3+”) sa kvotom 1.61

Genoa – Roma, Italy Serie A, 08.11.2020

Genoa se polako vraća što se igračkog kadra tiče, jer je većina igrača preležala covid, ali sa druge strane AS Roma sada ima problema pošto je najbolji igrač i kapiten, Edin Džeko testiran pozitivno. Prošle nedelje Genoa je igrala hrabro, stvarala šanse i hrabro izgubila, pa mislimo da je ovde najbolje odigrati da će biti više od dva gola:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu dva ili više pogodaka) sa kvotom 1.70

Heerenveen – AZ Alkmar, Holandija Prva Liga, 08.11.2020

HOlandska liga je uvek vrlo pogodna za igru na golove, a ove nedelje smatramo da je najbolji odnos očekivanja i kvote na utakmici između Heerenveena i AZ Alkmara. Iako su gosti igrali u midweeku Ligu Evrope oni su postavljeni za favorita ovde i kvota na njih  nastavlja da pada, što je prilično interesantno. Ipak, mi ovde ne igramo na konačan ishod, nego idemo na golove, te smatramo da treba igrati:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu dva ili više pogodaka) sa kvotom 1.53

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM 4.12 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Author Milos