Tiket dana – nedelja 1.11.2020

Milos
1 studenoga, 2020
379 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svake nedelje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru različitih svetskih liga, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 01.11.2020. godine

Admira – Wolfsberger, Austrija Prva Liga, 01.11.2020

Juče smo igrali atišično za nas Under igru u Austriji i bogami znojali se do samog kraja pošto je u 47-mom minutu bilo 2-1 za Hartberg. Ipak, utakmica je prošla, ali danas opet nastavljamo sa igrom koju volimo, a to je Over jer igraju nama dve vrlo interesantne ekipa za klađenje. Gosti su igrali midweek, odlični su za Over igru, dok je domaćin takođe jedna od ekipa koja lako prima golove, ali takođe i da positgne golove, te zbog toga smatramo i dajemo naš predlog da se ovde odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva gola, ili u lokalnom žargonu “3+”) sa kvotom 1.60

Anderlecht – Antwerpen, Belgija Prva Liga, 01.11.2020

Belgijska liga je generalno odlična podloga kada su golovi u pitanju, a danas se igra susret između dve ekipe koje u proseku igraju utakmice sa 3.5 golova po meču. Iako je Antwerpen igrao u midweek i uspeo da pobedi favorizovani Tottenham rezultatom 1-0, kvota na njihovu pobedu pada, iako su gosi i iako nisu favoriti, pa mi smatramo da je to odličan znak da bi trebalo biti golova na ovom meču. Iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva gola, ili u lokalnom žargonu “3+”) sa kvotom 1.72

Udinese – AC Milan, Italia Serie A, 01.11.2020

Još jedna utakmica koja počinje u ranom – matine terminu, a u kojoj očekujemo da će biti vatre i golova. AC Milan je igrao u midweek i ima malo problema sa sastavom tima, dok je Udinese ekipa koja svakom može da napravi problem, plus igraju na domaćem terenu, pa mislimo da je ovde najbolje odigrati da će biti više od dva gola:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu dva ili više pogodaka) sa kvotom 1.66

Sloboda Tuzla – Borac Banja Luka, Bosna Prva Liga, 01.11.2020

Vrlo zanimljiva utakmica nas očekuje u okviru Bosanske lige gde gostujuća ekipa mora ići na pobedu protiv Slobode, koja se nalazi u vidljivom padu forme. Imajući u vidu da je Borac ekipa koja mora da juri pobedu na ovom meču, teč injenicu da je market već odreagovao na pobedu gostiju, smatramo da treba igrati:

Tip: Borac Banja Luka (da Borac pobedi na ovom meču) sa kvotom 2.00

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM 4.40 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

[single_affiliate_xl title=”bet365 kladionica” ]
Author Milos