Tiket dana – nedelja 13.09.2020

Milos
13 rujna, 2020
291 Views
tiket dana

Iako svakodnevno dobijamo veliki broj privatnih poruka sa pitanjem zašto ne igramo više utakmica, moramo ovde da odgovorimo, pošto samo sigurni da čitate. Kvalitet ispred kvantiteta je naš moto. Sada smo u pozitivnoj seriji i svi nas vole, ali nećemo da forsiramo, kako ne bismo upali u lošu seriju i kako ne bi vama pravili minus. Stoga, gradimo lagano i zabavljamo se usput.

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svake nedelje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru različitih svetskih liga, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 12.09.2020. godine

Aalesund – Sarpsborg, Norveška Prva Liga, 13.09.2020

Norveška liga za sada se pokazala kao vrlo efikasna liga, pošto timovi igraju u visokom ritmu i vrlo često se vidi preko tri gola na utakmicama ove lige. Danas tipujemo utakmicu između Aalesunda i Sarpsborga, jer nam se čini da bi ovde moglo biti vatrometa. Domaća ekipa u proseku igra na 4.30, a gosti u proseku igraju na 2.70 golova, te zbog toga smatramo i dajemo naš predlog da se ovde odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu dva ili više golova, ili u lokalnom žargonu “3+”) sa kvotom 1.61

Trabzbonspor – Besiktas, Turska Premier League, 13.09.2020

Počinje Turska prva liga koja je vrlo efikasna već godinama, a ove dve ekipe koje igraju danas su ofanzivne i vrlo često igraju utakmice sa više od dva gola. Imajući u vidu da su na poslednjih 10 utakmica čak 8 puta išli preko dva gola, mi iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu dva ili više golova, ili u lokalnom žargonu “3+”) sa kvotom 1.60

Villareal – Huesca, Španija La Liga, 13.09.2020

Počinje Španska La Liga i odmah u prvom kolu imamo utakmicu koja nam nudi odličnu kvotu. Villareal će naime ove sezone biti jedna od ekipa koje će duvati za vrta velikim klubovima i vrlo je verovatno da će završiti u Top 6 na kraju godine. Imajući u vidu kako Villareal dobro igra na svom terenu, mi mislimo da je ovde najbolje odigrati da će domaća ekipa pobediti:

Tip: Villareal ML (da će domaća ekipa pobediti, ili u lokalnom žargonu “kec”) sa kvotom 1.60

UNAM Pumas – Atletico San Luis, Meksiko Prva Liga, 13.09.2020

Iako je ovo duel Davida i Golijata, jer je domaći sastav mnogo bolje plasiran na tabeli, San Luis je jedna od ekipa koja je sposobna bilo koma da postigne pogodak, te se ovde jako lepo slaže igrati na golove. Dakle, stavljamo ovu utakmicu u Yankee sistem jer smatramo da se ove dve ekipe mogu lako raspucati sutra:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu dva ili više golova, ili u lokalnom žargonu “3+”) sa kvotom 1.80

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI MAKSIMALNO 35.1 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN. 

Author Milos