Tiket dana – nedelja 14.03.2021

Milos
14 ožujka, 2021
436 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 14.03.2021. godine

Puskas – MOL Fehervar, Mađarska NB1 Liga, 14.03.2021

Mađarska NB1 liga je jedna od najefikasnijih liga u Evropi ove godine, a mi smo bili jedni od prvih koji su primetili ovaj odličan trend. Danas se u okviru redovnog kola sastaju dve vrlo efikasne i kvalitetne ekipe i mi smatramo da bi ovde moglo da bude vrlo neizvesno ali isto tako i vrlo efikasno. Obe ove ekipe vole da postižu veliki broj golova, pa stoga mi smatramo da je najbolji predlog za klađenje na ovoj utakmici:

Tip: GG 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču i da obe ekipe postignu pogodak) sa kvotom 1.87

The Strongest – Oriente Petrolero, Bolivija Prva Liga, 14.03.2021

Ponovo počinje Bolivijska prva liga, pa kladionice baš nisu previše upućene u dešavanja u ovoj dalekoj državi. Bez ikakve sumnje, The Strongest je možda bolja ekipa ovde, ali Oriente Petrolero se ozbiljno pojačao pred početak ove sezone, te mi  smatramo da gosti ovde mogu da postignu pogodak i predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: GG (da obe ekipe postignu pogodak) sa kvotom 2.00

Bologna – Sampdoria, Italija Serie A, 14.03.2021

Nije nam jasno zašto je ovolika kvota na jednom marketu, te nikako ne smemo da propustimo ovu igru. Bologna je poznata po tome što vrlo lako prima golove, a Sampdoria je vrlo opasna iz kontra napada. Obe ove ekipe su vrlo solidne za igru na golove, pa stoga igramo:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.80

Moreirense – Rio Ave, Portugal Prva Liga, 14.03.2021

Portugal je nekada bio pravi raj za igru na golove, ali u poslednjih nekoliko sezone to se polako menja. Tako da ove sezone Portugalija uopšte nije efikasna liga i vrlo često se utakmice završavaju sa 2 ili manje pogodaka. Moreirense i Rio Ave spadaju u slabo efikasne ekipe na čijim utakmicama se retko kada vidi 3 ili više pogodaka. Obe ove ekipe su sposobne za defanzivnu igru, pa mi smatramo da treba igrati:

Tip: 0-2 (da bude 2 ili manje pogodaka na meču) sa kvotom 1.55

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE MOZZART, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM 4.84 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Mozzart Kladionica

100 besplatnih vrtnji
4.6/5
  • Odlična funkcionalnost sajta
  • Bezbednost korisnika
  • Široka ponuda sportova i marketa za klađenje
  • Aplikacije za mobilno klađenje
  • Primaju igrače iz Hrvatske
  • Nepostojanje Azijskog hendikepa
  • Ograničen broj depozitnih i isplatnih metoda
5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos