Tiket dana – nedelja 17.01.2021

Milos
17 siječnja, 2021
354 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana. Takođe, ovi tiketi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica stipuliše igranje combo tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 17.01.2021. godine

Frankfurt – Schalke 04, Nemačka Bundesliga, 17.01.2021

Samo neiskusni mogu da očekuju da se domaćini proišetaj na ovom meču, jer se čini da je Schalke pokazao znake života, posebno u prošlom kolu kada su postigli 4 gola, a do tada su ove sezone na svim utakmicama postigli ukupno 8. Domaća ekipa je poznata po tome da znaju da kiksaju u odbrani, a svakako se očekuje dosta golova. Stoga, smatramo da je najbolje odigrati:

Tip: BTTS & Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu pogodak i da bude 3 ili više pogodaka na ovom meču) sa kvotom 1.95

Inter – Juventus, Italia Serie A, 17.01.2021

Veliki derbi gde se dva glavna pretendenta za titulu sastaju u jednoj nadajmo se vrlo interesantnoj utakmici. Inter u poslednje vreme popravlja formu, a Juventus poslovično dobro igra, iako imaju problema u odbrani. Sveobuhvatno ovde se radi o dve fantastične ofanzivne ekipe, te mi iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka) sa kvotom 1.72

Atalanta – Genoa, Italija Serie A, 17.01.2021

Svi mi znamo na šta je Atalanta spremna kada su golovi u pitanju, ali ono što malo njih uzima u obzir je činjenica da Crno Plavi često primaju golove, što se naravno zaboravlja zbog velikog broj golova koji postižu. Genoa uopšte nije ekipa koju treba tek tako otpisati, pa predlažemo da se odigra:

Tip: BTTS & Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu pogodak i da bude 3 ili više pogodaka) sa kvotom 2.05

Holstein Kiel – Karlsruher, Nemačka Druga Liga, 17.01.2021

Nemačka druga liga, ili popularna Cvajta je jedna od liga gde u proseku pada najviše golova, ali opet je to nekako zanemareno od strane kladionica koje daju sasvim solidne kvote. Tako danas, duel između Kiela i Karlsruhea bi morao da ima makar tri goal, te imajući u vidu kako ove ekipe primaju i postižu golove smatramo da treba igrati:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka) sa kvotom 1.70

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 5.26, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos