Tiket dana – nedelja 18.04.2021

MilosNS
17 travnja, 2021
701 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu „sportske kladionice“, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 18.04.2021. godine

Zlate Moravce – Zilina, Slovačka Prva Liga, 18.04.2021

Ukoliko ste pratili naš tiket od juče, onda se sećate da smo igrali jednu utakmicu Slovačke lige 3+ i ta utakmica je završena sa tri gola u mreži bez većih problema, a danas se igra utakmica između Moravica i Ziline, ekipe koja je ubedljivo najefikasnija ekipa lige. Retko kada utakmice Ziline se završavaju sa dva ili manje golova, te mi smatramo da je najbolji predlog za klađenje na ovoj utakmici:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.55

Bologna – Spezia, Italija Serie A, 18.04.2021

Kada igra Spezia onda se očekuju golovi. Naime, ova ekipa je ove sezone 77% svih svojih utakmica završila sa tri ili više golova, te mi uvek volimo da ispratimo gol market na njihovim utakmicama. Ono što je sa druge strane poznato o ekipi Bologne je činjenica da njihova odbrana retko kada uspe da sačuva svoju mrežu, ali da na domaćem terenu Bologna voli da igra ofanzivan fudbal, te mi predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.67

Standard Liege – Beerschot, Belgija Prva Liga, 18.04.2021

Beerschot je jedna od najzabavnijih evropskih ekipa kada su golovi u pitanju, pošto na njihovim utakmicama u proseku pada 3.60 golova, a 76% svih njihovih utakmica u ovoj sezoni je videlo tri ili više golova. Što se tiče domaće ekipe, oni u svom timu imaju nekoliko vrlo iskusnih napadača, a generalno takođe vol da igraju efikasne utakmice.  Zbog svega ovoga mi predlažemo da se odigra:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.55

Bordeaux – Monaco, Francuska Prva Liga, 18.04.2021

Iako je Francuska liga već godinama poznata po tome da nije nešto specijalno efikasna, ove sezone se pojavila ekipa Monaca koja igra totalni fudbal i koja nema respekta ni prema jednoj ekipi. Domaća ekipa sa druge strane nije nešto specijalno efikasna, ali sasvim sigurno bi mogli da postignu pogodak i mi smatramo da treba igrati:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.90

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE MOZZART, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 3.88, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Mozzart Kladionica

100 besplatnih vrtnji
4.6/5
  • Odlična funkcionalnost sajta
  • Bezbednost korisnika
  • Široka ponuda sportova i marketa za klađenje
  • Aplikacije za mobilno klađenje
  • Primaju igrače iz Hrvatske
  • Nepostojanje Azijskog hendikepa
  • Ograničen broj depozitnih i isplatnih metoda
5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.