Tiket dana – nedjelja 19.09.2021

Dusan
19 rujna, 2021
532 Views
tiket dana

Nedeljni tiket smo sastavili od 3 para iz razlicitih fudbalskih liga, i za koje verujemo da imaju najvece sanse za prolaz. Koeficijent je vise nego odlican, i iznosi preko 4 u kladionici 22bet.

18:00 Mjondalen – Sandefjord, Norveska 1

Domacin se nalazi u opasnoj zoni na 14. mestu sa osvojenih 13 bodova. Uspeli su do sada da ostvare samo 2 pobede, 7 remija i 9 poraza. Na 9 meceva na svom terenu imaju 1 pobedu, 3 remija i 5 poraza uz gol kolicnik 11:13. U ocajnoj su formi cemu svedoci i podatak da na poslednjih 5 meceva u ligi imaju samo 1 osvojen bod, dok su na svom terenu u seriji od cak 4 meca na kojima su pretpeli poraz.

U ovom trenutku 4 tima se bori da izbegnu dva mesta koja vode u nizi rang i jedno mesto koje vodi u baraz za opstanak. Mjonalen je ove sezone po kvalitetu izjednacen sa Tromsom, Brannom i Stabaekom, tako da im predstoji ogromna borba u nastavku sampionata kako bi sacuvali status prvoligasa. Deseto mesto na tabeli i 24 boda je dosadanji ucinak ekipe Sandefjorda. Ostvaril su do sada 7 pobeda, 3 remija i 8 poraza uz 25 postignutih i 31 primljen gol.

Ekipa koja igra bez previse kalkulacija, jako brz i otvoren fudbal. Na strani imaju 3 pobede i 5 poraza uz cak 31 gol na tih 8 meceva, sto ih sa prosekom od 3,9 golova na gostujucim mecevima svratava u jednu od najefikasnijih ekipa liga po tom parametru. Nisu ugrozeni sto se tice opstanka a za neko od mesta koja vode u Evropu je kasno, tako da mogu igrati i dalje u svom stilu-rastereceno, brzo i efikasno. Ocekujemo golove na ovom mecu, i to najmanje 2.

Over 1.5 / 1,33 / 22bet

18:00 Lazio – Cagliari, Italija 1

Posle neocekivanog poraza od Galatasaraja u Istanbulu u okviru prvog kola grupne faze Lige Evrope, fudbaleri Lazia nastavljaju takmicenje u Seriji A. Posle 2 vezana trijumfa doziveli su poraz u proslom kolu u gostima od Milana sa 2:0, i morace na ovom mecu da poprave los utisak iz meca sa rosonerima. Na 3 meca su do sada postigli 9 a primili 4 gola, i obzirom na utakmcu manje su najefikasniji tim lige.

Cagliari je na 17. mestu na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom iz 3 meca i gol kolicnikom 5:9. Da gosti imaju problem u odbrani pokazuje cinjenica da su u proslom kolu primili cak 3 gola od sasvim prosecne ekipe Genoe.

Ne dajemo i previse sansi protiv Lacijala danas, tako da ce sve sem 3-4 gola u njihovoj mrezi biti iznenadjenje. Duel odlicnog napada i lose odbrane, tako da se golovi namecu kao najizglednija opcija.

Over 2.5 / 1,63 /22bet

18:00 Partizan – Crvena Zvezda, Srbija 1

165. po redu Veciti derbi je veceras na programu na stadionu JNA u Beogradu. Partizan posle duzeg niza godina u derbi ulazi sa bodovnom prednoscu u odnosu na najveceg rivala. Dominantna igra u prvenstvu sa svih 7 pobeda i impresivnom gol razlikom 25:2, propracena je i uspesima u Evropi.

S druge strane Zvezda je na skoru od 6 pobeda i 1 remija uz gol kolicnik 13:3. Deluje da su usponu forme, sto su nedavno pokazali i pobedom nad Bragom u Ligi Evrope. Nikad izjednaceniji nisu bili veciti rivali po kvalitetu rostera, tako da ce na vecerasnjem mecu odluciti najsitiniji detalji.

Partizan na poslednjh 7 derbija na svom terenu nije porazen i svih 7 puta je bilo najvise 2 gola. Obzirom na vaznost meca i pritisak koji ova utakmica nosi, prednost dajemo vecerasnjem domacinu najpre zbog prednosti domaceg terena a zatim i dobre forme. Ocekujemo tvrd mec sa malim brojem golova.

1X i Under 3,5 / 1,90 / 22bet

Ukupni koeficient 4,12
Kladionica 22bet

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan