Tiket dana – nedelja 20.09.2020

Milos
20 rujna, 2020
328 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svake nedelje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru različitih svetskih liga, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 20.09.2020. godine

Southampton – Tottenham, Premier League, 20.09.2020

Prva utakmica će možda iznenaditi mnoge, ali mi smo spremni malo da rizikujemo pošto smatramo da je linija koja je ponuđena i više nego korektna da se odigra na tiketu. Duel dve kvalitetne ekipe koje nisu dobro krenule u novu sezonu, pošto sui  Southampton i Tottenham doživeli poraze u prvom kolu. Domaćin je na gostovanju poražen od ekipe Crystal Palace rezultatom 0-1, dok je istim rezultatom i Tottenham poražen, ali na domaćem terenu od Evertona. Iako mnogi smatraju da će Mourinhova ekipa da se prošeta St.Mary stadionom, mi smatramo da je Southampton ekipa koja će ove sezone da se dobro kotira na tabeli, te zbog toga smatramo i dajemo naš predlog da se ovde odigra:

Tip: Southampton AH0 (da Southampton pokrije 0 liniju Azijskog hendikepa, ili u lokalnom žargonu “Winner 1”) sa kvotom 2.28

Hartberg – Wolfsberger, Austrija Prva Liga, 20.09.2020

Ove dve ekipe su prošle sezone važile za ekipe koje su igrale utakmica sa preko 3 gola po meču u proseku i od njih  se ne očekuje ništa manje ni ove sezone. Domaćin je odigrao mršavih 1-1 u prvom kolu ali su u midweek igrali Evropu i izgubili, dok je gost u prvoj utakmici poražen od Salzburga rezultatom 1-3. Imajući u vidu da su im odbrane blago rečeno katastrofalne, mi iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Over 3 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka ili u lokalnom žargonu “Ova igra ne postoji u loklanim kladionicama, to je između 3+ i 4+”) sa kvotom 1.78

Bran – Bodo/Glimt, Norveška Prva Liga, 20.09.2020

Iako je Bodo igrao Evropu u midweeku i mnogi očekuju da će biti umorni nakon te odigrane utakmice, istina je da se oni nisu ni propisno oznojili, pošto su igrali na domaćem terenu protiv realno mnogo slabijeg protivnika, kojeg su lagano dobili, pa mislimo da je ovde najbolje odigrati da će gost da pobedi:

Tip: Bodo/Glimt ML (da će Bodo da pobedi na ovom meču ili u lokalnom žargonu “dvojka”) sa kvotom 1.51

Lokomotiv Moscow – Tambov, Ruska Prva Liga, 20.09.2020

Vraćamo se nama vrlo interesantnoj Ruskoj ligi, koja po nama svake nedelje krije po jedan dijamant koji treba odigrati. Ovaj put zbog nešto niže kvote ova utakmica ide na naš ludi tiket, ali već smo pričali o tome da trener ove keipe voli da igra defanzivan fudbal. Kada tome dodamo da je Tambov autsajder i da će se sasvim sigurno dobro braniti, smatramo da je odlična odluka ovde odigrati da će biti manje od 3 gola na utakmici:

Tip: Under 2.5 Goals (da obe ekipe ne postignu više od tri pogotka, ili u lokalnom žargonu “0-2”) sa kvotom 1.60

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Author Milos