Tiket dana – nedelja 21.02.2021

Milos
20 veljače, 2021
348 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 21.02.2021. godine

Randers – Nordsjaelland, Danska Prva Liga, 21.02.2021

Zaista smatramo da je Danska Prva, ali i Druga Liga jedna od efikasnijih liga na koje se može kladiti, a danas dve efikasne ekipe igraju jedna protiv druge. Randers na prvi pogled ne izgleda kao efikasna ekipa, ali oni su od 16 susreta na čak 11 išle preko dva gola. Sa druge strane gosti u proseku igraju utakmice sa tačno 3.00 golova po utakmici, što su dovoljni pokazatelji šta bi se ovde trebalo igrati. Stoga mi smatramo da je najbolji predlog za klađenje na ovoj utakmici:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.80

PSG – Monaco, Francuska Prva Liga, 21.02.2021

Ovo je svojevrsni derbi Francuskog prvenstva i ovog kola, pošto se sastaju najbolja ekipa PSG i Kneževi iz Monaca, koji već nekoliko sezona pokušavaju da povrate staru slavu. Ipak, ove sezone obe ekipe igraju vrlo ofanzivno, te se na ovom meču može očekivati otvorena igra i nadamo se dosta golova. Imajući u vidu kako ove dve ekipe igraju, mi predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: GG i 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču i da obe ekipe postignu pogodak) sa kvotom 1.70

Budafoki – Puskas Academy, Mađarska Prva Liga, 21.02.2021

Nema nama tiketa na kom igramo utakmice sa puno golova na kome nema makar jedne utakmice Mađarske Prve Lige. Ovo iz razloga što je ovaj šampionat vrlo ofanzivan i vrlo često se viđa tri ili više pogodaka, a kladionice su prilično darežljive kada su kvote u pitanju. Iako je ovo utakmica između ekipe iz donjeg doma i drugoplasirane ekipe šampionata, smatramo da će biti vatre, pošto Budafoki polako diže formu i mi predlažemo da se odigra:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.60

Atalanta – Napoli, Italija Prva Liga, 21.02.2021

Nema puno filozofije kada igra ekipa Atalante, jer su oni naprosto ekipa koja nikako ne zna da igra na mali broj golova. Danas igraju vrlo bitan meč protiv ekipe Napolija, a meč je bitan iz razloga što se obe ekipe nalaze u gornjem delu tabele ali su im bodovi potrebni da bi napredovali još gore na tabeli. Atalanta igra utakmice sa 3.5 golova po meču, dok Napoli igra sa 3.1 golom po utakmici, pa mi smatramo da treba igrati:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.62

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE MOZZART, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 3.98, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Mozzart Kladionica

100 besplatnih vrtnji
4.6/5
  • Odlična funkcionalnost sajta
  • Bezbednost korisnika
  • Široka ponuda sportova i marketa za klađenje
  • Aplikacije za mobilno klađenje
  • Primaju igrače iz Hrvatske
  • Nepostojanje Azijskog hendikepa
  • Ograničen broj depozitnih i isplatnih metoda
5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

Author Milos