Tiket dana – nedelja 21.03.2021

Milos
20 ožujka, 2021
491 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 21.03.2021. godine

Mechelen – Oud-Heverlee Leuven, Belgija Prva Liga, 21.03.2021

Iako spada u jednu od najefikasnijih liga u Evropi, Belgijska Prva Liga zna biti prevrtljiva samo tako i ponekad najočiglednije utakmice koje na kilometar mirišu na golove znaju da završe sa jako malim brojem pogodaka. Nadamo se da danas to neće biti slučaj sa ovim susretom, pošto nam se zaista sviđa da ovde igramo 3+, pa stoga mi smatramo da je najbolji predlog za klađenje na ovoj utakmici:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.60

Dinamo Zagreb – Gorica, Hrvatska Prva Liga, 21.03.2021

Dinamo Zagreb je pre nekoliko dana napravio istorijski uspeh plasmanom u sledeće kolo Evropa League, ali još impresivniji je bio način na koji su uspeli da izbace renomiranog protivnika, Engleski Tottenham rezultatom 3-0. Krv je još vrela posle ovog susreta, a u goste dolazi nezgodna ekipa Gorice, koja je uz Dinamo jedna od najefikasnijih ekipa lige, te mi predlažemo da se ovde odigra:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.60

AS Roma – Napoli, Italija Serie A, 21.03.2021

Italijanska Serie A je jedna od nama najomiljenijih liga što se tiče igre na golove, a dve ekipe koje igraju danas su vrlo efikasne, pa se svakako mogu očekivati da bude golova. AS Roma u proseku igra utakmice sa preko 3.40 golova po meču, dok ekipa Napolija igra mečeve sa 3.30 golova u proseku, pa stoga igramo:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.60

Al Wahda – Al Jazira, UAE Prva Liga, 21.03.2021

Nema nikakve sumnje da je liga UAE vrlo efikasna i da ekipe igraju kako se to kaže totalni fudbal. Danas se sastaju dve vrlo efikasne ekipe, a posebno je interesatno napomenuti da Al Wahda polako ulazi u formu i da su vrlo opasni posebno na domaćem terenu, pa mi smatramo da treba igrati:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.50

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE MOZZART, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM 3.33 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Mozzart Kladionica

100 besplatnih vrtnji
4.6/5
  • Odlična funkcionalnost sajta
  • Bezbednost korisnika
  • Široka ponuda sportova i marketa za klađenje
  • Aplikacije za mobilno klađenje
  • Primaju igrače iz Hrvatske
  • Nepostojanje Azijskog hendikepa
  • Ograničen broj depozitnih i isplatnih metoda
5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos