Tiket dana – nedelja 23.08.2020

Milos
23 kolovoza, 2020
337 Views
tiket dana

Juče nije bilo savršeno što se tiče naših prognoza u Tip Dana sekciji, jer smo uspeli da pogodimo jedan od dva tipa, A tiket dana je pao na poslednjoj utakmici prilično nesrećno. Prvo je Antwerpen lagano poveo protiv favorizovane ekipe Genta, ali gosti nisu uspeli da postignu pogodak do kraja meč i pored činjenice da su imali dosta izglednih prilika. Iz tog razloga, samopouzdanje je nije na ekstremno visokom nivou, te danas postavljamo tiket dana i igramo četiri utakmice koje su dovoljno dobre da bi bile odigrane na jednom 4-fold tiketu.

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih šampionata, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice je popularni 4-fold tiket u kome je potrebno da pogodite sve četiri utakmice kako bi vam tiket bio dobitan. Ukoliko želite da povećate svoje šanse za zaradu, a da pritom malo smanjite potencijalni dobitak, možete odigrati Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogodtka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 23.08.2020. godine

Neman – BATE Borisov, Beloruska Prva Liga, 23.08.2020

Naprosto nije jasno šta se poslednjih nekoliko nedelja dešava sa ekipom BATE Borisov. Ekipa koja svakako ima kvalitet za šampionsku titulu popustila je i u poslednjih 7 kola, imaju 3 poraza i jedan nerešeni rezultat, što ih je koštalo toga da ne budu više lideri na tabeli. Nema sa druge strane se nalazi u strašnoj formi, pošto nisu izgubili na poslednjih 10 susreta. Ovo je jedna od utakmica gde igramo na osećaj, pošto smatramo da je BATE mnogo bolje ekipe i da je vreme da se probude iz letnjeg sna. Utakmica nije dovoljno primamljiva za Tip Dana, ali je dobra da bi se odigrala na tiketu, te je naš predlog da se ovde odigra:

Tip: BATE Borisov ML (da BATE Borisov pobedi na ovom meču) sa kvotom 1.95

Palmeiras – Santos, Brazil Serie A, 23.08.2020

Velikie derbi države Sao Paulo se igra u nedelju, kada na stadionu Morumbi u Sao Paulu, Palmeiras dočekuje Santos. Inače ovo nije stadion Palmeirasa, nego Sao Paula, te se utakmica zapravo igra na neutralnom terenu. Palmeiras je odlična ekipa ove sezone, ali rezultati to ne pokazuju. Santos sa druge strane je dobio novog odličnog trenera, Cucu, i sada su zaista jedna od Top 5 ekipa u ligi po našem mišljenju. Ipak, obe ekipe imaju slabe odbrane i iz tog razloga naš predlog je da se ovde odigra:

Tip: BTTS (da obe ekipe postignu pogodak) sa kvotom 2.10

Jeonbuk – Sangju, Korea Prva Liga, 23.08.2020

Jeonbuk je kvalitetnija ekipa u ovom duelu is ama činjenica da igraju na domaćem terenu daje nam nadu da će lagano pobediti na ovom susretu. Naime, vrlo su impresivni do sad ana domaćem terenu, a Sangju nema dovoljno kvaliteta da se nosi sa ekipom Jeonbuka, te mi smatramo da je ovde najbolje odigrati da će domaća ekipa pobediti:

Tip: Jeonbuk ML (da Jeonbuk pobedi na ovom meču) sa kvotom 1.44

Spartak Moscow – Lokomotiv Moscow, Rusija Super Liga, 23.08.2020

Počeo je Ruski šampionat i ove sezone ćemo imati dve ekipe koje ćemo forsirati na Under igru, a jedna od njih je svakako Lokomotiva Moscow. Kao prvo, trener ove ekipe obožava da igra defanzivno, a ove sezone tim je sastavljen da bude defanzivno postavljen. Na sve to ovo je veliki derbi te se očekuje da će igra biti više taktička. Imajući u vidu kako obe ekipe igraju, mi smatramo da je ovde najbolje odigrati:

Tip: Under 2.5 Goals (da obe ekipe ne postignu više od dva pogotka) sa kvotom 1.66

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠI TIKET DANA ON SE PLAĆA ODLIČNOM 9.86 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI 98.6 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

[single_affiliate_xl title=”bet365 kladionica” ]
Author Milos