Tiket dana – nedelja 26.07.2020

Milos
26 srpnja, 2020
333 Views
tiket dana

Juče se nismo proslavili sa Tiket Dana prognozama, jer smo uspeli da padnemo na prvoj utakmici dana, odnosno korejska ekipa Gwagju je još jednom uspela da nas proda na domaćem terenu. Ovo je verovatno bilo poslednji put ove sezone da igramo na njih, jer posle odgledanog susreta sasvim smo sigurni da nisu zaslužili ni bod na toj utakmici. Iz tog razloga danas ponavljamo tiket dana i igramo četiri utakmice koje su dovoljno dobre da bi bile odigrane na jednom 4-fold tiketu.

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih šampionata, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice je popularni 4-fold tiket u kome je potrebno da pogodite sve četiri utakmice kako bi vam tiket bio dobitan. Ukoliko želite da povećate svoje šanse za zaradu, a da pritom malo smanjite potencijalni dobitak, možete odigrati Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogodtka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 26.07.2020. godine

Leicester City – Manchester United, Engleska Premier League, 26.07.2020

Poslednje kolo Engleske Premier League donosi mnogo neizvesnosti kako oko timova koji će ići u evropu, tako i oko ispadanja iz lige. Iako ima dosta interesantnih susreta koji se igraju, mi smatramo da je najbolji za klađenje ovaj gde se direktno odlučuje o tome ko ide u Ligu Šampiona, a ko u Ligu Evrope. DOmaća ekipa igra u strašno lošoj formi, a pritom imaju puno povređenih igrača, te smo mišljenja da će Crveni Đavoli konačno iskoristiti jednu priliko u vratiti se korak bliže staroj slavi. Manchesteru jako mnogo toga zavisi od Lige Šampiona, te je naš predlog da se ovde odigra:

Tip: Manchester DNB (da Manchester ne izgubi na ovom meču) sa kvotom 1.60

Juventus – Sampdoria, Italija Serie A, 26.07.2020

Serie A postaje jedna od najzanimljivijih liga na svetu bez svake sumnje. Način na koji ekipe igraju i broj golova koji se postiže, pokazuje da su dani katanaća daleko iza nas. Danas se u okviru redovnog kola sastaju Juventus i Sampdoria. Stara Dama je vrlo blizu osvajanja još jednog Skudeta, dok Sampdoria igra jako lep fudbal pod trenerskom palicom Claudia Ranierija. Takođe, obe ekipe često idu preko dva gola. Iz tog razloga naš predlog je da se ovde odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva gola na meču) sa kvotom 1.53

Bodo/Glimt – Molde, Norveška Prva Liga, 26.07.2020

Veliki derbi prve lige Norveške gde Bodo/Glimt na svom stadionu dočekuje Molde. Ovde zaista nemamo šta da razmišljamo jer, imajući u vidu kako obe ekipe igraju, mi smatramo da je ovde najbolje odigrati da će biti mnogo golova ida će obe ekipe postići pogodak:

Tip: Over 2.5 Goals & BTTS (da obe ekipe postignu pogodak i da bude više od dva gola na meču) sa kvotom 1.61

Henan Jianye – Jiangsu Suning, Kina Super Liga, 26.07.2020

Iako je prvo kolo Kineskog šampionata, ova utakmica nam miriše na golove samo tako. Domaća ekipa nije mnogo menjala u odnosu na prošlu sezonu, a isto se može reći i za ekipu Suninga. PRipremne utakmice koje su igrale ove dve ekipe su sve isle preko dva gola. Imajući u vidu kako obe ekipe igraju, mi smatramo da je ovde najbolje odigrati:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva pogotka) sa kvotom 1.72 

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠI TIKET DANA ON SE PLAĆA ODLIČNOM 6.38 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI 63.8 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Author Milos