Tiket dana – nedelja 25.07.2021

Sportske
24 srpnja, 2021
678 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu „sportske kladionice“, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 25.07.2021. godine

Atletico MG – Bahia, Brazil Serie A, 25.07.2021

Ovaj naš današnji tiket biće sastavljen od utakmica koje se igraju u Brazilu, samo iz različitih liga.  Prva je utakmica iz prve lige, gde se sastaju odlična ekipa Atletico MG i gosti iz Bahie. Atletico MG je krenuo malo slabije u ovu sezonu, ali u poslednjih nekoliko susreta su pokazali da je forma u usponu. Bahia sa druge strane na gostovanjima igra dosta slabije,  te mi smatramo da je najbolji predlog za klađenje na ovoj utakmici:

Tip: Atletico MG (da domaćin pobedi na meču) sa kvotom 1.65

Operario – Coritiba, Brazil Serie B, 25.07.2021

Ovo bi mogla biti jedna izrazito interesantna utakmica Brazilske druge lige, gde domaća ekipa dočekuje jednu od najboljih odbrana druge lige u vidu ekipe Coritibe. Gosti se nalaze u odličnoj formi, dok domaća ekipa nije pobedila na 4 od poslednjih šest susreta, te mi predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Coritiba W2 (da Coritiba pobedi, a ukoliko bude neršeno ulog se vraća) sa kvotom 1.85

Brondby – Viborg, Nemačka Bundesliga, 25.07.2021

Skoro je počelo prvenstvo Danske, ali jasno je kao dan da će biti nekih vrlo interesantnih rezultata ove godine, baš kao što je to bilo i prošlih sezona. Legendarna ekipa Brondby, polako vraća staru slavu i ove sezone bi ponovo mogli biti jedni od glavnih pretendenata za titulu. Viborg sa druge strane je poznat kao jedna vrlo ofanzivna ekipa, pa zbog svega ovoga mi predlažemo da se odigra:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.85

Michalovce – DAC, Slovačka Prva Liga, 25.07.2021

Ponovo je počela Slovačka liga koju mi veoma preferiramo kada se govori o igri na golove. Machalovce u prvom kolu dočekuju ekipu DAC koja je pre par dana igrala u Beogradu protiv Partizana. Iako su se tada uglavnom branili, sasvim sigurno će mnogo više opustiti i fokusirati na revanš koji se igra za nekoliko dana. Sve je ovde jasno i mi smatramo da treba igrati:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.70

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE MOZZART, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske