Tiket dana – nedelja 25.10.2020

Milos
25 listopada, 2020
355 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svake nedelje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru različitih svetskih liga, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 25.10.2020. godine

Wolfsberger – Rapid Wien, Austrija Prva Liga, 25.10.2020

Više puta se pokazalo da je Austrijska liga vrlo profitabilna kada se govori o igri na golove, što se moglo videti i juče na našem dobitnom tiketu, gde su ekipa Altacha i Amire odigrali jednu revolverašku utakmicu. Danas nam se sviđa još jedna utakmica Austrijskog šampionata, gde igraju dve ekipe koje su vrlo efikasne. Domaća ekipa u proseku igra utakmice sa tačno 4.00 gola po utakmici, dok Rapid Wien igra utakmice sa tačno 3.25 golova po utakmici. Pored toga na poslednjih 6 utakmica, pet puta je viđeno više od 2 gola, te zbog toga smatramo i dajemo naš predlog da se ovde odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva gola, ili u lokalnom žargonu “3+”) sa kvotom 1.60

Fluminense – Santos, Brazil Serie A, 25.10.2020

Brazilska liga je bila ove sezone prilično blagonaklona prema nama, ali ovaj put nećemo igrati na Bragantino, ali igraćemo igru da obe ekipe postignu pogodak. Fluminense i Santos se nalaze na sličnim mestima na tabeli, ali čini se da Santos podiže formu, dok ekipa Fluminensea polako pada. Upravo iz tog razloga smatramo da bi obe ekipe mogle postići pogodak na ovom meču, te mi iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: BTTS (da obe ekipe postignu pogodak ili u lokalnom žargonu “GG”) sa kvotom 1.95

Parma – Spezia, Italija Serie A, 25.10.2020

Već smo postali dosadni pričajući koliko je zabavna i efikasna postala Italijanska Serie A. U subotu od 3 odigrane utakmice 2 je otišlo u Over, te od nedeljne ponude nama se najviše sviđa utakmica između Parme i Spezie. Ova utakmica je bitna za obe ekipe, pošto bi pobedom uspeli da se popnu na tabeli svakako. Parma ima dosta problema sa povredama, te Spezia svakako može da se nada nečemu, pa mislimo da je ovde najbolje odigrati da će biti više od dva gola:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu dva ili više pogodaka) sa kvotom 1.91

Arsenal – Leicester, Premier League, 25.10.2020

Vrlo zanimljiva utakmica nas očekuje u Londonu danas, gde zahuktali Arsenal dočekuje uvek nezgodnu ekipu Leicestera. I pored činjenice da su solidno krenuli, arsenal se zapravo nije zahuktao, te se očekuje od dua Lakazet, Aubamejang da počnu da true mreže. Sa druge strane Leicester je već pokazao da će biti vrlo nezgodan protivnik, te imajući u vidu kako ekipa igraju smatramo da treba igrati:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu dva ili više pogodaka) sa kvotom 1.73

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM 4.80 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

[single_affiliate_xl title=”bet365 kladionica” ]
Author Milos