Tiket dana – nedelja 28.02.2021

Milos
27 veljače, 2021
591 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu daana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 28.02.2021. godine

Sturm Graz – RB Salzburg, Austrija Bundesliga, 28.02.2021

Juče nismo imali sreće sa Austrijskom utakmicom, pošto su Tirol i Admira odigrali samo 1-1, ali danas nastavljamo da tipujemo utakmice iz ove lige, pošto na duže staze svakako će nam doneti profit. Ovo je derbi kola pošto domaća ekipa koja se nalazi na 4-toj poziciji dočekuje vodeću ekipu RB Salzburga. To koliko su gosti efikasni ne treba ni ponavljati, pošto oni iz nedelje u nedelju igraju super ofanzivno i na njihovim utakmicama uvek pada dosta golova. Stoga mi smatramo da je najbolji predlog za klađenje na ovoj utakmici:

Tip: Over 3 Goals (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 2.00

Fremad Amager – Hobro, Danska Druga Liga, 28.02.2021

Pričali smo već do sada nekoliko puta da je Danska Druga liga jedna od najefikasnijih liga, pošto preko 60% utakmica bez obzira ko igra na njima završava sa tri ili više pogodaka. Danas se sastaju dve vrlo efikasne ekipe koje naprosto obožavaju ofanzivan fudbal i utakmice sa mnogo golova, te mi predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.75

Union Berlin – Hoffenheim, Nemačka Bundesliga, 28.02.2021

Kladionice su ovde zauzele defanzivan stav povodom golova, pošto se čini da ni oni nemaju predstavu šta bi se ovde moglo desiti. Union Berlin na papiru predstavlja ekipu koja bi trebala biti Under ekipa, ali oni su posebno na domaćem terenu vrlo efikasni. Hoffenheim sa druge strane dolazi iz midweeka u kom su igrali prilično loše na domaćem terenu i svakako će tražiti iskupljenje i mi predlažemo da se odigra:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.80

PAKS – Ujpest, Mađarska NB1 Liga, 28.02.2021

Nema mnogo filozofiranja kada je Mađarska liga u pitanju. Ovde ekipe naprosto ne znaju da igraju defanzivno i vrlo često se dešava da viđamo veliki broj pogodaka na utakmicama. Obe ove ekipe su sposobne za dobru igru, pa mi smatramo da treba igrati:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.60

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE MOZZART, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM 4.72 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Mozzart Kladionica

100 besplatnih vrtnji
4.6/5
  • Odlična funkcionalnost sajta
  • Bezbednost korisnika
  • Široka ponuda sportova i marketa za klađenje
  • Aplikacije za mobilno klađenje
  • Primaju igrače iz Hrvatske
  • Nepostojanje Azijskog hendikepa
  • Ograničen broj depozitnih i isplatnih metoda
5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos