Tiket dana – nedelja 29.11.2020

Milos
29 studenoga, 2020
754 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 29.11.2020. godine

Wolfsberger – Ried, Austrija Bundesliga, 29.11.2020

Jedna od nama najyabavnijih i omiljenijih liga, ali i ekipa za igranje su svakako Austrijska Bundesliga i ekipa Wolfsbergera. Ono što je posebno specifično za njih je činjenica da su ove sezone sva tri meča izgubili na domaćem terenu, ali i pored toga gol razlike je impresivna, pošto u proseku pada na njihovim domaćim utakmicama pada preko 5 golova. Njihovi protivnici, ekipa Rieda takođe spada u ekipe koje igraju ofanzivan fudbal sa mnogo golova, pa oni ove sezone u proseku 3.9 golova. Zbog toga smatramo i dajemo naš predlog da se ovde odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka) sa kvotom 1.53

Napoli – AS Roma, Italy Serie A, 29.11.2020

Ovo ne bi trebalo da bude meč na kome se treba preterano razmišljati šta da se igra, pošto obe ekipe vole da igraju na golove. Napoli igra utakmice sa 3.30, a AS Roma sa 3.80 golova po meču, te mi iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka) sa kvotom 1.57

Real Sociedad – Villareal, Španija La Liga, 29.11.2020

Ako kažemo da je ovo derbi vrha tabele Španske La Lige, sigurno bi pomislili da se igra Super Classic, međutim reč je o deulu Sociedada koji se nalazi na prvoj i Villareala koji se nalazi na trećoj poziciji. Obe ove ekipe su napravile odlične rezultate zahvaljujući svojim odličnim napadima, te smatramo da se na ovom meču logično može očekivati da bude golova. Kako je vkota fantastična, mi ovde mislimo da je ovde najbolje odigrati da će biti više od dva gola.

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu dva ili više pogodaka) sa kvotom 1.90

Arsenal – Wolves, Engleska Premier League, 29.11.2020

Iako Arsenal i Wolves oboje igraju prilično dosadne utakmice u poslednje vreme, kada smo videli kolika je kvota na 3+, naprosto nismo mogli da odolimo, po cenu da ne uzmemo ceo plen danas. Ovo iz razloga što ekipe koje imaju takav napadački potencijal moraju u nekom momentu eksplodirati, a mi mislimo da to može biti danas, pa idemo na golove, te smatramo da treba igrati:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu četiri ili više pogodaka) sa kvotom 2.30

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM 4.92 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos