Tiket dana – nedelja 30.08.2020

Milos
30 kolovoza, 2020
354 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit na kladionici.

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru različitih svetskih liga, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 30.08.2020. godine

Genk – Club Brugge, Belgija Prva Liga, 30.08.2020

Sasvim sigurno ovo je derbi vikenda u Belgijskoj prvoj ligi, jer igraju dve keipe koje pretenduju na šampionski prsten ove godine. Osim toga, obe ekipe su krenule prilično traljavo i u prva tri kola su kiksale, te ovde na ovoj utakmici moraju da se vade, već nakon tri kola. Naime, Genk je do sada odigrao 1-2-0, dok je Brugge još lošiji sa 1-0-2 što je prosto neverovatno za ovu ekipu koja godinama dominira u Belgiji. Kako obe ekipe imaju vrlo ofanzivne rostere, mišljenja smo da će ovde prištati od golova. Zbog toga smatramo i dajemo naš predlog da se ovde odigra:

Tip: BTTS (da obe ekipe postignu pogodak) sa kvotom 1.75

Santos – Flamengo, Brazil Serie A, 30.08.2020

Od kako je ekipa Santosa promenila trenera i dovela Cucu na klupu, odmah se video pomak u igri Belih iz Sao Paula. Prvo su na gostovanju pobedili Sport Recife iako su bili autsajderi, a onda su u jednoj vrlo otvorenoj utakmici izgubili na domaćem terenu od odlične ekipe Palmeirasa, što nije veliki problem jer je realno Verdao možda i najbolja ekipa Brazila trenutno. Flamengo, ili popularni Mengao, je ubedljivo najpopularnija Brazilska ekipa, a ove sezone ka oi prošle kada su osvojili prvenstvo i Copa Libertadores ostavili su sve igrače, jedino je trener, Jorge Jesus otišao. Nerealno je očekivati da Flamengo ne počne da pobeđuje, ali isto tako smatramo da će Santos pružiti otpor ovde, te mi iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: BTTS (da obe ekipe postignu pogodak na ovom meču) sa kvotom 1.90

Sarpsborg – Bodo/Glimt, Norway Prva Liga, 30.08.2020

Ozbiljan poklon od strane kladionica se čini pobeda gosta, koja se plaća oko 1.78 u većini kladionica. Ipak, mi ćemo se odlučiti za sigurniju varijantu, iako smo sse već nekoliko puta ove sezone uverili u snagu Bodo/Glimta, kao i u njihovu fizičku spremu. Dakle, mi mislimo da je ovde najbolje odigrati da će gostujuća ekipa postići dva gola ili više:

Tip: Bodo/Glimt Over 1.5 TT (da Bodo/Glimt postigne dva ili više golova) sa kvotom 1.50

Shanghai Shenhua – Guangzhou Evergrande, Kina Super Liga, 30.08.2020

NIkako nam nije Kineska liga naklonjena ovih dana, te se nećemo ovde odlučiti za Tipa Dana, pre svega zbog niže kvote, ali smatramo da je Evergrande dosta kvalitetnija ekipa i da ne bi trebali imati problema sa ekipom Shenhua. Ipak, stavljamo ovu utakmicu u Yankee sistem jer se ova liga igra u strašno napornom tempu i kiksevi su mogući, te mi smatramo da je ovde najbolje odigrati:

Tip: Evergrande -0.5 AH (da Evergrande pobedi na ovom meču) sa kvotom 1.57

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI MAKSIMALNO 39.6 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Author Milos