Tiket dana – nedelja 31.01.2021

Milos
31 siječnja, 2021
767 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana. Takođe, ovi tiketi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica stipuliše igranje combo tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 31.01.2021. godine

St.Polten – Wolfsberger, Austrija Bundesliga, 31.01.2021

Nije tajna da je ekipa Wolfsbergera jedna od nama omiljenih ekipa kada se govori o igri na golove, ali ako pogledamo statistiku ove sezone, onda je ekipa St.Poltena još bolja Over ekipa. Wolfseberger na 66.7% gostujućih utakmica ide preko 2 gola, a St.Polten na čak 71.4% domaćih utakmica ide u tri +, stoga mi smatramo da je najbolje odigrati:

Tip: Over 2.5 Goals (da bude 3 ili više pogodaka na ovom meču) sa kvotom 1.61

Internacional – RB Bragantino, Brazil Serie A, 31.01.2021

Ovo je jedna od onih kvota koje se čine suviše dobro da bi bile istinite, te iz tog razloga ovo nije naš Tip Dana. Internacional se trenutno nalazi na prvoj poziciji i najveći su favoriti da osvoje titulu, bar ako je verovati kladionicama. Sa drgue strane cilj RB Bragantina ove sezone je bio da se izbegne ispadanja i sada se nalaze u situaciji da mogu da maštaju o jednom kontinentalnom takmičenju. Internacional nije izgubio poslednjih 8 susreta, dok je RB Bragantino takođe u dobroj seriji, ali mi imamo poverenja u domaću ekipu, te mi predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Internacional (da domaća ekipa pobedi na ovom susretu) sa kvotom 1.95

Rijeka – Gorica, Hrvatska Prva Liga, 31.01.2021

Duel dve ekipe koje se nalaze na drugoj i trećoj poziciji odmah ispod neprikosnovene ekipe Dinamo Zagreb i ovo je bitna utakmica za oba kluba. Na domaćem terenu Rijeka preko tri gola na meču, a na gostovanjima Gorica ravno četiri gola po meču. Nema ovde filozofije, očekuju se golovi, pa predlažemo da se odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.65

Bešiktaš – Trabzbonspor, Turska Prva Liga, 31.01.2021

Ovo je duel koji bi mogao da ponese epitet derbija kola i pored činjenica da gosti nisu u samom vrhu tabele. Bešiktaš igra fantastično i ofanzivno, ali i Trabzbospor je vrlo neugodna ekipa koja može postići pogodak protiv bilo koje ekipe, te mi smatramo da treba igrati:

Tip: Over 2.5 Goals (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.75

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 4.38, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

Author Milos