Tiket dana – nedelja 4.04.2021

MilosNS
4 travnja, 2021
395 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu daana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 04.04.2021. godine

Independiente Pertoleros – The Strongest, Bolivia Prva Liga, 04.04.2021

Iako su odigrana tek dva kola u Bolivijskoj Prvoj ligi jasno je da se nije mnogo toga promenilo u odnosu na prethodnu sezone. Opet će se za titulu boriti dve ili tri ekipe, dok će se ostatak lige da se bori za mesta koja vode u Copa Sudamericana. Jedna od ekipa koja je već godinama šampion, ili drugoplasirana ekipa je ekipa The Strongesta, koja ima možda i ofanzivno najbolji potencijal u celoj ligi. Domaćini sa druge strane su tek od ove sezone u prvoj ligi, te mi smatramo da je najbolji predlog za klađenje na ovoj utakmici:

Tip: The Strongest (da gosti pobede na ovom meču) sa kvotom 1.75

Horsens – Odense, Danska Prva Liga, 04.04.2021

Danska liga se podelila na dve grupe, gde se u Championship grupi dele mesta za Evropu sledeće sezone, dok se u Relegation grupi odlučije o tome ko će se seliti u niži rang od sledeće godine. Horsens i Odense se nalaze u ovoj slabijoj grupi i posebno domaća ekipa mora da se bori za svaki bod koji može da osvoji pošto se nalaze u nezavidnoj poziciji.  Obe ekipe u proseku igraju utakmice sa ispod 2 gola po utakmici, te mi predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: 0-2 (da bude 2 ili manje pogodaka na meču) sa kvotom 1.75

Darmstadt – Fortuna Dusseldorf, Nemačka Druga Liga, 04.04.2021

Susret dve ekipe koje su vrlo efikasne generalno, iako je Darmstadt mnogo efikasniji na gostujućim utakmicama nego kod kuće. Ipak, gledajući liniju i ponuđenu kvotu na 3+ moramo biti zadovoljni i sa osmehom uzeti ovu ponudu iz razloga što obe ekipe ove sezone igraju utakmice sa oko 3 gola po utakmici. Zbog svega ovoga mi predlažemo da se odigra:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.90

Budafoki – Ferencvaros, Mađarska Prva Liga, 04.04.2021

Ovo bi trebala i morala biti utakmica između mačke i miša, pošto je Ferencvaros ubedljivo najbolja Mađarska ekipa trenutno, a domaća ekipa Budafoki će najverovatnije sledeće sezone igrati u drugoj ligi. Ono što je simptomatično za Ferencvaros je činjenica da jako retko primaju pogotke i da ove sezone vrlo često završavaju utakmice bez primljenog gola. Odbrana Ferencvarosa je ove sezone čelična, pa mi smatramo da treba igrati:

Tip: NGG (da obe ekipe neće postići pogodak) sa kvotom 1.73

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE MOZZART, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 3.70, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Mozzart Kladionica

100 besplatnih vrtnji
4.6/5
  • Odlična funkcionalnost sajta
  • Bezbednost korisnika
  • Široka ponuda sportova i marketa za klađenje
  • Aplikacije za mobilno klađenje
  • Primaju igrače iz Hrvatske
  • Nepostojanje Azijskog hendikepa
  • Ograničen broj depozitnih i isplatnih metoda
5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.