Tiket dana – nedelja 4.10.2020

tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svake nedelje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru različitih svetskih liga, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 04.10.2020. godine

Flamengo – Atletico PR, Brazil Prva Liga, 04.10.2020

Već smo nekoliko puta pisali o ekipi Flamenga, ka oi igrali na njih jer oni predstavljaju pravu snagu u Brazilskom fudbalu. Naime, ova ekipa je prošlih nedelja imala problema sa COVID pandemijom u svojim redovima, ali su uspeli da većinu igrača vrate među negativne io pet imaju gotovo sve najbolje igrače na raspolaganju. Gosti sa druge strane na ovaj meč dolaze oslabljeni pošto u midweek ih čeka bitna utakmica Kupa koja je prioritet. Stoga naš predlog je ovde jednostavan:

Tip: Flamengo ML (da domaća ekipa pobedi na ovom meču, ili u lokalnom žargonu “kec”) sa kvotom 1.50

Wolverhampton – Fulham, Engleska Premier League, 04.10.2020

Fulham na početku sezone jednostavno nije pokazao dovoljno kvalitete da bi izgledao kao ekipa koja se može takmičiti unutar Premier League. Do sada su prilično loše igrali i jedina svetla tačka u ekipi je napadač Mitrović koji je po našem prerastao ovaj klub. Sa druge strane Wolvesi sui  pored činjenica da su prodali Jotu u Liverpool i dalje više nego dobra ekipa, te mi iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Wolverhampton ML (da domaća ekipa pobedi na ovom meču, ili u lokalnom žargonu “kec”) sa kvotom 1.50

Atalanta – Cagliari, Italija Serie A, 04.10.2020

Nema mnogo filozofije oko ovog picka. Već smo pričali nekoliko puta da ćemo Atalantu najverovatnije svako kolo igrati u nekoj kombinaciji na golove, pa će tako bit ii ove nedelje, iako je linija malo visoka, a kvota malo niska. Cagliari je takođe ekipa koja voli golove, pa mislimo da je ovde najbolje odigrati da će biti više od tri gola:

Tip: Over 3.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva gola, ili u lokalnom žargonu “4+”) sa kvotom 1.90

Juventus – Napoli, Italija Serie A, 04.10.2020

Šampion je u prošlom kolu prosuo bodove protiv AS Rome i odmah u sledećem kolu još jedan težak ispit, ovaj put protiv neporaženog Napolija. Iako mnogi respektuju ovu ekipu Napolija, mi smatramo da su slabiji neog ikada i ne bi smela biti ovako visoka kvota na Staru damu. Ipak, smatramo da nema opcije za Juventus i da se na ovoj utakmici moraju “oteti” bodovi:

Tip: Juventus ML (da domaća ekipa pobedi na ovom meču, ili u lokalnom žargonu “kec”) sa kvotom 2.00

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Relevant news