Tiket dana – nedelja 6.09.2020

Sportske
6 rujna, 2020
498 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svake nedelje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru različitih svetskih liga, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 06.09.2020. godine

Bragantino – Palemiras, Brazil Serie B, 06.09.2020

Red Bull Bragantino nikako da pronađe pravu formu, a tokom prošle nedelje su promenili i trenera, te se sa razlogom očekuju bolji dani za ovu ekipu. Međutim, na domaćem terenu baš imaju težak raspored, te im u ovom kolu dolazi odlična ekipa Palmeirasa. Bragantino je ove sezone mašina za igru BTTS, jer su došli u 6 od 7 mečeva, a Palmeiras je svakako sposoban da makar jednom pogodi mrežu protivnika. Zbog toga smatramo i dajemo naš predlog da se ovde odigra:

Tip: BTTS (da obe ekipe positgnu pogodak na ovom meču) sa kvotom 2.10

Wuhan Zall – Beijing Guoan, Kina Super Liga, 06.09.2020

Iako domaća ekipa ne igra utakmice sa previše golova (2.6 u proseku ove sezone), gostujuća ekipa Guoan je totalno luda što se golova tiče (ravno 4 po meču). Mada u poslednja dva dana nije bilo mnogo golova, smatramo da ovaj utkamica ima sve predispozicije da bude super interesantna, te mi iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka na ovom meču) sa kvotom 1.65

Ulsan Hyundai – Gwangju, Korea Prva Liga, 06.09.2020

Ozbiljan poklon od strane kladionica se čini pobeda domaćina ovde. Naime, već nedeljama pričamo kako kladionice podcenjuju ekipu Hyundai makar što se kvota tiče, a oni iz nedelje u nedelju melju svoje rivale na terenu. Ni ove nedelje to nije izuzetak, te mi mislimo da je ovde najbolje odigrati da će domaća ekipa pobediti na ovom meču i pokriti hendikep:

Tip: Ulsan Hyundai -1 AH (da Ulsan Hyundai pobedi na ovom meču sa minimum dva razlike) sa kvotom 1.92

Kosovo – Grčka, Liga Nacija, 06.09.2020

Duel dve reprezentacije gde je jasno kao dan da će gledaoci gledati jednu vrlo tvrdu i defanzivnu utakmicu. I Kosovo i Grčka su poznate kao ekipe koje igraju vrlo obazrivo i ne srljaju, te smatramo da je lepa kvota na igru manje od 3 gola. Dakle, stavljamo ovu utakmicu u Yankee sistem jer sumnjamo da se ove dve ekipe mogu lako raspucati sutra:

Tip: Under 2.5 Goals (da obe ekipe ne postignu više od tri pogotka) sa kvotom 1.61 

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI MAKSIMALNO 52.6 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAK.

Author Sportske