Tiket dana – nedelja 7.03.2021

Milos
6 ožujka, 2021
630 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 07.03.2021. godine

Budafoki – MOL Fehervar, Mađarska NB1, 7.03.2021

Ovaj vikend nismo puno forsirali Mađarsku NB1 ligu što se tiče Tip Dana selekcija, ali zato na tiketima imamo oba dana jednu utakmicu iz ovog šampionata. Budafoki i MOL Fehervar su vrlo efikasne ekipe u šampionatu i na njihovim utakmicama obično pada veliki broj golova. Posebno je bitno napomenuti da su međusobni dueli ovih ekipa vrlo efikasni. Stoga mi smatramo da je najbolji predlog za klađenje na ovoj utakmici:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.60

Fortuna Dusseldorf – Nurnberg, Nemačka Druga Liga, 7.03.2021

Jedna od najtežih liga za predviđanje trenutno je bez svakakve sumnje Nemačka druga liga, jer se na utakmicama te lige svake nedelje dešavaju iznenađenja. Fortuna Dusseldorf ne stoji najbolje na tabeli, ali zato na domaćem terenu igraju fantastično, pošto od 10 utakmica imaju 9 pobeda. Nurnberg se druge strane se nalazi vrlo blizu zone ispadanja, na gostovanjima igraju toplo hladno, a mi smatramo da domaći tim ovde ima prednost, te mi predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Fortuna Dusseldorf (da domaća ekipa pobedi na ovom meču) sa kvotom 1.95

Hatayspor – Kayserispor, Turska Superliga, 7.03.2021

Kladionice su ovde zauzele defanzivan stav povodom golova, što je po našem mišljenju pravi pravac, pošto obe ekipe, a posebno gosti igraju prilično defanzivno i na njihovim utakmicama se ne vidi previše golova. Realno, očekujemo da ovo bude jedna utakmica koju će rešiti jedan, eventualno dva gola i mi predlažemo da se odigra:

Tip: 0-2 (da bude 2 ili manje pogodaka na meču) sa kvotom 1.76

Genk – Cercle Brugge, Belgija Prva Liga, 7.03.2021

Nema mnogo filozofiranja kada je Belgijska liga u pitanju. Ovde ekipe naprosto ne znaju da igraju defanzivno i vrlo često se dešava da viđamo veliki broj pogodaka na utakmicama. Obe ove ekipe su sposobne za dobru igru, pa mi smatramo da treba igrati:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.60

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE MOZZART, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 4.28, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Mozzart Kladionica

100 besplatnih vrtnji
4.6/5
  • Odlična funkcionalnost sajta
  • Bezbednost korisnika
  • Široka ponuda sportova i marketa za klađenje
  • Aplikacije za mobilno klađenje
  • Primaju igrače iz Hrvatske
  • Nepostojanje Azijskog hendikepa
  • Ograničen broj depozitnih i isplatnih metoda
5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos