Tiket dana – nedjelja, 02.01.2022.

Dusan
2 siječnja, 2022
615 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za nedelju 02.01.2022. godine

14:00 Getafe – Real Madrid, Spain 1

Getafe se nalazi veoma blizu opasne zone, i ovaj meč dočekuju na 16. poziciji na tabeli sa 15 osvojenih bodova iz 18 odigranih mečeva, i imaju samo samo bod viška u odnosu na 19. plasirani Kadiz. Odlikuje ih veoma skromna reazlizacija, budući da su do sada postigli samo 12 golova, dok su 20 puta vadili loptu iz svoje mreže.

Neuporedivo bolje partija pružaju na svom stadionu, gde su osvojili 11 od ukupno 15 bodova, i taj učinak je propraćen sa po 9 postignutih i primljenih golova. Na poslednjih 5 prvenstvenih mčeva su ostvarili 2 pobede i 3 remija, uz 6 postignutih i samo 1 primljen gol.

Real Madrid s drugestrane suvereno drži prvo mesto na tabeli sa 46 osvojenih bodova nakon 19 odigranih kola, i imaju prednost od osam bodova u odnosu na drugoplasiranu Sevilju. Real je trenutno najefikasnija ekipa u ligi, budući da su postigli 41 gol, a mogu se pohvaliti i defanzivnim učinkom budući da su primili svega 16 golova. U dobroj su formi trenutno, što potvrđuje i 13 od mogućih 15 bodova u poslednjih 5 kola.

Posle dužeg vremena možemo reći da je Real bez većih kadrovskih problema zbog povreda, tako će u gotovo najjačem sastavu na ovom meču, a isto možemo reći i za domaći tim. Obzirom da Sevilja kao prvi pratilac ima meč manje i da se očekuje da će savaldati Kadiz i prići na samo -5, očekujemo da Real maksimalno koncentrisano odigra ovaj meč i održi željenu prednost, a imajući u vidu probleme sa realizacijom domaćeg tima, najizglednija opcija za nas je da Getafe neće postići gol na ovoj utakmici.

U prilog našoj opkladi ide i činjenica da Getfa nije postigao gol na svom stadionu protiv Reala još od 25.04.2019.

Getafe under 0.5 goals / 2,02  22bet

16:00 Morecambe – Doncaster, England 3

Morekambe ovaj meč dočekuje na 21. poziciji na tabeli sa 20 osvojenih bodova nakon 23 odigrana meča, i sa dva boda manje u odnosu na Linkoln su prva ekipa „ispod crte“. U dosadašnjem delu takmičenja su ostvarili 5 pobeda, 5 remija i 13 poraza, uz gol količnik od 30 postignutih i 46 primljenih golova.

Sa prosekom od 2 primljena gola po utakmici su trenutna najgora ekipa u ligi po pitanju defanzivnog učinka. Mnogo bolje partije su za sada pružali na svom stadionu, budući da su 13 od ukupno 20 bodova osvojili kod kuće, ali moramo napomenuti da na poslednjih 5 mečeva kod kuće nisu uspeli ostvariti pobedu.

Donkaster je na 22 odgrana meča osvojio 16 bodova, i uoči ovog meča su daleko čak 6 bodova od „zone spasa“. Imaju učinak od 4 pobede, 4 remija i čak 14 poraza, a na sve to su pridodali skromnu gol razliku od 13 postignutih i 39 primljenih golova. Na strani su na 11 odigranih mečeva osvojili samo 1 boda, i imaju učinak od 1 remija i čak 10 poraza, uz samo 3 postignuta i 26 primljenih golova.

Sa prosekom od 2.36 primljenih golova su najslabija ekipa kada je u pitanju odbrambeni učinak na mečevima odigranim na strani.

Oba tima imaju mnogo defanzivnih problema, i to nikako ne uspevaju da kompenzuju učinkom u napadu, a to se naročito vidi na primeru gostujućeg tima koji je na poslednjih pet mečeva u ligi postigao samo dva gola. Upravo iz tog razloga verujemo da će prvenstvno gostujuća ekipa odgirati meč u malo sporijem ritmu sa primarnim ciljem da sačuvaju svoju mrežu, jer bi njima ćak i bod mnogo više vredeo u odnosu na Morekamb, koji mora da prekine seriju utakmica bez pobede.

Moracambe not to lose and undr 3.5 ( 1X i 0-3) / 1,775  22bet

17:30 Chelsea – Liverpool, England 1

Iako su pre početka sezone ove dve ekipe na papiru bile glavni kandidati za osvajanje šampionske titule, prvi meč u novoj godini dočekuju sa dvocifrenim deficitom u odnosu na prvoplasirani Mančester Siti.

Chelsea je na poziciji broj 2 sa 42 osvojena boda nakon 20 odigranih mečeva, i u dosadašnjem delu takmičenja su na skoru od 12 pobeda, 6 remija i 2 poraza. Što se efikasnosti tiče postigli su 43 i primili samo 14 golova, i uz ekipe Wolves-a i Liverpoola imaju najbolju odbranu u ligi. Na svom stadionu sun a 10 odigranih mečeva upisali 5 pobeda, 4 remija i 1 poraz, uz 22 postiguta i samo 8 primljenih golova.

Moramo napomenuti da je Chelsea na 4 od pslednjih 5 mečeva na stadionu Stamford Bridge odigrao nerešeno, što ih je u mnogome ualjilo iz borbe za titulu. Liverpool je nakon 19 odigranih kola uspeo da sakupi 41 bod i trenutno zaostaju za Sitijem 12 bodova. Dve kiksa u poslednja dva kola su im “otkinula” ogromnih 5 bodova, tako da je pravo na grešku do kraja prvenstva svedeno na minimum.

Uz pomenuti Siti imaju najubojitiji napad u ligi, obzirom da su na 19 mečeva postigli čak 50 golova, a i po pitanju defanzive su među kvalitetnijim timovima u takmičenju, budući da su primili samo 16 golova.

Malo ko je verovao da oslabljena ekipa Lestera u prošlom kolu može i do boda, ali se po Liverpool dogodio najgori mogući scenario, poraz minimalnim rezultatom. I Chelsea je u prošlom kolu u duelu sa ekipom Brighton-a izgubio dva vredna boda, primivši gol u prvom minute sudijske nadoknade. Imajući u vidu da su oba tima pretendenti na šampionsku titulu, očekujemo da neće biti zadovoljni podelom bodova, već će ići na osvajanje sva tri.

U takvoj postavci igre prednost dajemo domaćem timu, koji je mnogo puta do sada pokazao da ume odigra na rezultat u važnim mečevima, a kada na to dodamo zaista sjajnu defanzivnu liniju “plavaca”, moramo rećo da je koeficijent na igru Under 3 gola od 1,60 zaista poklon koji nam kladionice nude.

Ipak je ovo veliki derbi Premier League, i sigurno je da ekipe nće krenuti u ultra ofanzivnom ritmu, već očekujemo da će se pitanje pobednika odlučiti polovinom drugog poluvremena, i da će jedan gol rešiti pitanje pobednika.

Under 3 goals / 1,60 22bet 

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA, ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 5.74, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI SKORO 6 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

Author Dusan