Tiket dana – nedjelja 03.07.2022.

Dusan
3 srpnja, 2022
710 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tri veoma interesantna fudbalska meča su našla mesto na našem tiketu dana. Shandong se bori za vrh tabele, Djurgarden očekuje velika borba protiv Hammarby-ja, dok će BATE pokušati da se izdvoji na vrhu tabele Beloruskog šampionata.

Evo naših predloga za Tiket Dana za nedelju 03.07.2022 godine

13:30 Shandong Taishan vs. Guangzhou City, China Super League

Iako imaju epitet ogromnog autsajdera na ovom meču, blagu prednost moramo ipak dati gostujućem timu. Uprkos tome što su zadnji na tabeli i što će ispasti iz lige jer na prvih sedam mečeva nisu osvojili nijedan bod, nekako nam se čini da su kladionice previše potcenile ekipu Guangzhou City-ja.

Do sada nijedan meč nisu izgubili sa više od tri gola razlike, a gostuju ekipi koja iako ima kvalitet muku muču sa gol realizacijom. Sve je na strani Shandong-a, ali veoma često se dešava da su ovakvi mečevi najteži da se dobiju. Ovde idemo u kontru kladionicama, i verujemo da će gostujući tim uspeti da spreči ponižavajući poraz.

Guangzhou City +2.5 AH / 2.09

15:00 Djurgarden vs. Hammarby, Sweden Allsvenskan

Djurgarden se “digao iz pepela” i potpuno neprimetno se uključio u borbu za najviši plasman. Mogu zahvaliti sjajnoj formi na domaćem terenu, gde su na 6 mečeva osvojili 16 bodova uz impresivnu gol razliku od 19 postignutih i samo 4 primljena gola.

Hammarby takođe ima 21 bod i deli treće mesto sa domaćinom ovog susreta, ali nam nekako nisu previše ubedljivi, da bi u nekom narednom period mogli da istaknu kandidaturu za titulu. U gostima su već dva puta poraženi, a i na poslednja dva meča u ligi su uzeli samo jedan bod, tako da je evidentno da su u blagoj krizi.

Djurgarden je kod kuće primio samo 4 gola pred svojim navijačima, a zbog važnosti ovog duela, verujemo da će njihovi defanzivnci ponovo biti na visini zadatka.

Hammarby Under 1.5 / 1.52

17:00 BATE Borisov vs. Energetik-BGU. Belarus Vysshaya Liga

Još jedan meč u kojem idemo protiv kladionica. BATE je nakon turbulentnog starta uspeo da dođe dp liderske pozicije na tabeli, a sada ga  očekuje direktan duel sa najvećim konkurentom u borbi za titulu.

Ovde idemo protiv ekipe BATE-a zato što su jedini pravi meč u skladu sa mogućnostima odigrali tek u prošlom kolu, dok su pre toga pružali blede partije, iako broj bodova to možda ne pokazuje.

Energetik se dobro držao do prošlog kola, kada su kiksnuli protiv Moglieva. Pokazali su da su veoma disciplinovana ekipa, što samo 9 primljenih golova možda najbolje dokazuje.

BATE je primio 5 golova a Energetik 9 za sada, i u meču dva tima sa kvalitetnim odbranama očekujemo ipak malo više prekida i napetosti, a samim tim i manji broj golova.

BATE Borisov Under 2.5 / 1.48

 

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 4.70, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI SKORO 5 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan