Tiket dana – nedjelja, 05.12.2021.

Dusan
5 prosinca, 2021
387 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske i jednu košarkašku utakmicu, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za nedelju 05.12.2021. godine

15:00 Manchester United – Crystal Palace, Engleska 1

Dolazak Ralfa Ragnika na klupu Uniteda bi trebao predstavljati novi početak ove sezone za Manchester United, koji u ovaj meč ulazi u dobrom raspoloženju, obzirom da su pre tri dana na svom terenu savladali Arsenal sa 3:2. United je na sedmom mestu na tabeli sa 21 osvojenim bodom iz 14 odigranih mečeva, i do sada su uspeli postići i primiti po 24 gola.

Deluje da su konačno uhvatili željeni ritam, pa se pobeda na ovom meču  kojom bi se značajno približili četvrtom mestu, ni ne dovodi u pitanje. Gosti su na 11. mestu na tabeli sa 16 osvojenih bodova iz 14 odigranih mečeva, i do sada su postigli 19 i primili 20 golova.

Na strani imaju 7 odigranih mečeva na kojima imaju samo 1 pobedu, uz čak 14 primljenih golova, odnosno 2 primljena gola po meču u proseku. Vezali su dva poraza u poslednja dva kola, i nisu baš u najsjajnijoj formi. Momentum je na strani Manchester Uniteda, i verujemo da će to ubedljivom igrom i pokazati.

1+&1+ ( u oba poluvremena će biti postignut po najmanje 1 gol )  / 1,62  meridianbet

16:00 Partizan – Novi Pazar, Srbija 1

Partizan je lider šampionata sa 50 osvojenih bodova nakon 18 odigranih kola, i do sada su uspeli da zabeleže 16 pobeda i 2 remija, uz gol količnik od 51 postignutog i samo 6 primljenih golova. Partizan je kod kuće na 9 mečeva postigao 25 i primio 3 gola, i taj podatak deluje zaista impresivno.

Novi Pazar je na pretposlednjem 15. mestu sa 15 osvojenih bodova iz 18 odigranih mečeva. Na strani su za sda odigrali 9 mečeva na kojima imaju 3 remija i 6 poraza, uz 8 postignutih i 19 primljenih golova.

Pazar je malo podigao formu, pto se najbolje vidi iz podatka da su uspeli nanizati šest mečeva bez poraza. Partizan ima u četvrtak veoma bitan meč sa kiparskim Anortozisom na kom mora ostati neporažen kako bi obezbedio nokaut fazu Lige Konferencija, pa su misli uprave i stručnog štaba već okrenute ka tom duelu.

Očekujemo da će trener Stanojević suočen sa povredama nekih važnih igraća malo “izmešati karte”, i da će danas njegov tim odigrati taman Koliko je dovoljno da dođu do nove pobede.

Novi Pazar +3.5 AH  / 1,55  meridianbet

15:45 Ionikos – PAOK, Grčka 1

PAOK se nalazi u velikoj rezultatskoj krizi, i slabije partije u poslednje vreme su doprinele tome da tim iz Soluna ovaj meč dočeka na trećem mestu na tabeli sa samo 19 osvojenih bodova iz 11 odigranih mečeva, i već sada zaostaju 13 bodova za vodećim Olimpijakosom.

Računajući sva takmičenja, PAOK je u seriji od 4 meča bez pobede, a doživeli su i dva poraza od Atromitosa i Arisa. Potrebna im je sigurna i ubedljiva pobeda na ovom meču kako bi vratili poljuljano samopuzdanje.

Ionikos je na 11. mestu na tabeli sa samo 10 bodova iz 11 odigranih mečeva, i veoma skromnom gol razlikom od 8 postignutih i 14 primljenih golova. Poslednju pobedu u ligi su ostvarili još 23.10 protiv Atromitosa, tako da se ni oni ne mogu pohvaliti formom.

Očekujemo da ovaj meč bude prekretnica za igrače PAOK-a, i da da sigurnom igrom i ubedljivom pobedom pokažu jasnu razliku u kvalitetu između ove dve ekipe.

1+&1+ ( u oba poluvremena će biti postignut po najmanje 1 gol )  / 1,88  meridianbet

21:00 Budućnost – Studentski Centar, Košarka ABA liga

Budućnost je u ovom trenutku na poziciji broj 4 na tabeli ABA lige sa skorom od 6 pobeda i 3 poraza. Dva od ta tri poraza su doživeli od Crvene Zvezde i Partizana iako su na oba meča bili u jako izglednoj šansi da trijumfuju, a jedini neočekivani poraz su doživeli od Mega Mozazrta u Beogradu, tako da se sada dobijanje „malih mečeva“ nameće kao imperativ obzirom da je konkurencija u vrhu prilično velika.

U Morači su za sada dobili svih 5 mečeva, na kojima su primili samo 344 poena, odnosno nešto malo manje od 70 poena u proseku po utakmici. Studentski Centar je kako bi neki rekli razvojni tim Budućnosti, i prošle sezone su neki igrači Budućnosti pomogli popularnim „Studentima“ da izbore plasman u ABA ligu.

Studenstski Centar ove sezone igra veoma brzu i efikasnu košarku, i sa prosekom od 82 postignuta poena su uz FMP najefikasnija ekipa u ligi. Budućnost u sredu ima jako težak meču u Evrokupu sa Promiteasom, tako da očekujemo nešto manju minutažu Kobsa i Silija koji su nosioci igre tima, što bi trebalo rezultirati time da Budućnost ovaj meč odigra na oko 80 postignutih poena.

U takvoj postavci snaga uzevši u obzir stil igre gostiju, hendikep od 15.5 poena nam se čini kao previsok, tako da verujemo da „Studenti“ bez problema mogu izbeći poraz veći od 15 poena razlike.

Studentski Centar +15.5 AH  / 1,71  meridianbet

SVE KVOTE SU IZ kladionice meridianbet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 8.07 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI ČAK 8 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača

 

 

Author Dusan