Tiket dana – nedjelja, 08.05.2022.

Dusan
7 svibnja, 2022
563 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Na našem tiketu su dva meča gde se očekuje da će favoriti opravdati taj epitet, dok je treća utakmica praktično revijalnog tipa, a sva tri meča nude više nego solidan ukupni koeficijent.

Evo naših predloga za Tiket Dana za nedelju 08.05.2022. godine

14:05 Paks – Kisvarda, Hungary OTP

Ekipa Paks-a je zahvaljujući lošoj formi u poslednjih mesec dana ostala bez plasmana u kvalifikacije za Ligu Konferencija naredne sezone, dok će Kisvard-a u preostala dva meča pokušati da sačuva drugu poziciju na tabeli, iako je to u ovom trenutku samo stvar prestiža.

Paks je ubedljivo najefikasnija ekipa u Mađarskom šampionatu sa prosekom od čak 4.3 gola po utakmici, i zanimljiv je podatak da je petnaesod od njihovih šesnaest mečeva odigranih kod kuće završeno sa najmanje tri postignuta gola. Obzirom da ovaj meč nema praktično nikakav takmičarski značaj, očekujemo opušteniji ritam, što znači da golovi ne bi trebali izostati.

Over 2.5 ( 1.60 )

17:30 Mancester City – Newcastle, England Premier League

Domaćem tim je zaista na šokantan način ostao bef finala Lige Šampiona, tako da se sada popularni „Građani“ okreću preostalim duelima u domaćem šampionatu, u nadi da se nigde do kraja neće „okliznuti“ i da će barem jedan trofej završiti u klupskim vitrinama.

Iako je Newcastle najprijatnije iznenađenje drugog dela sezone, sutrašnji meč je za njih samo stvar prestiža, dok je za City duel koji vrlo lako može odlučiti šampiona Engleske, tako da ipak verujemo da će fudbaleri domaćeg tima imati dovoljno snage da povrate poljuljano samopouzdanje i dođu na korak od nove titule.

Manchester City 1 i 2 do 6 golova na meču ( 1.50 )

 21:00 Always Ready – Santa Cruz, Bolivia 1

Domaći tim se nalazi u seriji od čak četiri meča bez pobede, što je iznanađujuće jer je Always Ready među kvalitetnijim ekipama u Bolivijskom šampionatu. Obzirom da su samo dva kola preostala do kraja ove faze takmičenja i da Always Ready želi plasman u plej of, pobeda na sutrašnjem meču protiv Santa Cruz-a se nameće kao apsolutni imperativ.

Always Ready je bio uspešniji na svih pet međusobnih duela do sada, a kako je sutrašnji duel odlućujući u borbi za plej of, verujemo da će nastaviti niz dobrih rezultata protiv Santa Cruz-a, koji je ostao bez šansi da dođe do četvrte pozicije na tabeli grupe A.

Always Ready 1 i 2 do 6 golova na meču ( 1.58)

 SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE mozzartbet TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 3.79 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI GOTOVO 4 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica mozzartbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 30000 RSD u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

 

Author Dusan