Tiket dana – nedjelja, 09.01.2022.

Dusan
9 siječnja, 2022
669 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan tiket, koji će se sastojati od tri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo dve fudbalske i jednu košarkašku utakmicu, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za nedelju 09.01.2021. godine

16:30 Napoli – Sampdoria, Italija 1

Iako je pre samo mesec ipo dana delovalo da će ove sezone Napoli biti jedan od glavnih kandidata za osvajanje Skudeta, rezultati u poslednje vreme su čak i navijače kluba u to razuverili. Nakon 20 odigranih kola Napoli je na trećoj poziciji na tabeli sa 50 osvojenih bodova, i u ovom trenutku zaostaju šest bodova za vodećim Interom koji ima i utakmicu više.

Ostvarili su 12 pobeda, 4 remija i 4 poraza, uz gol količnik od 36 postignutih i 15 primljenih golova, i sa prosekom od 0.75 primljenih golova po meču imaju najbolju odbranu u ligi. U užasnoj su formi obzirom da su na poslednjih 5 mečeva osvojili samo 4 boda pretrpevši čak 3 poraza.

I Sampdoria se muči u poslednje vreme, a nešto slabiji rezultati su ih ostavili u donjem delu tabele. Nakon 20 odigranih mečeva imaju skor od 5 pobeda, 3 remija i čak 10 poraza, što je sa 20 osvojenih bodova bilo dovoljno tek za 15 . poziciju na tabeli.

Suvišno je govoriti o tome da Napoli na ovom meču ima pritisak rezultat, pa od njih možemo očekivati ofanzivnu partiju od samog starta. Sampdoria sa prosekom od 1.85 primljenih golova po utakmici ima jednu od najslabijih odbrana u ligi, a teško je očekivati da će izdržati napade motivisanog Napolija.

1+&1+ ( u oba poluvremena će biti postignut po najmanje 1 gol )  / 1,60  meridianbet

16:45 Graafschap – Venlo, Holandija 2

Graafschap je jedna od ekipa koja se bori za ulazak u prvu ligu, i uoči ovog meča su na šestom mestu na tabeli sa 36 osvojenih bodova iz 20 odigranih mečeva. Upisali su 11 pobeda, 3 remija i 6 poraza, uz gol razliku od 33 postignuta i 23 primljena pogotika.

Na svom terenu igraju ove sezone dosta slabije, obzirom da su kod kuće osvojili samo 12 od ukupno 36 bodova. Promenjiva forma u poslednje vreme je doprinela tome pre ovog meča zaostaju šest bodova za drugoplasiranim Excelsiorom, tako da je krajnje vreme da prekinu seriju lošijih rezultata kod kuće i konačno se aktivnije uključe u borbu za plasman u eliti rang takmičenjaa Holandskog fudbala.Venlo je na dvanaestom mestu na tabeli sa 23 osvojena boda iz 20 odigranih utakmica.

U dosadašnjem delu takmičenja su upisali 7 pobeda, 2 remija i čak 11 poraza, uz gol količnik od 23 postignuta i 28 primljenih poena. Na strani imaju jedan od nasjlošijih učinaka u takmičenju, obzirom da su na 9 odigranih mčeva osvojili samo 7 bodova, uz skorman gol količnik od 9 postignutih i 13 primljenih golova. Vezali su dva praza i to od ekipa iz donjeg dela tabele, tako da slobodno moćemo reči da su u velikom padu forme.

Domaći tim bi trebao iskoristiti loš momenat u kojem se Venlo nalazi, i efikasnom pobedom prići na samo tri boda u odnosu na vodeće timove lige.

1+&1+ ( u oba poluvremena će biti postignut po najmanje 1 gol )  / 1,57  meridianbet

17:30 Olimpia Milano – Tortona, Italija 1 košarka

Lider šampionata Olimpia iz Milana će danas u svojoj dvorani dočekati jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone, ekipu Tortone. Olimpia je trenutno usamljena na prvom mestu sa učinkom od 12 pobeda iz 13 odigranih utakmica, i imaju 2 pobede više u odnosu na glavnog konkurenta ekipu Virtusa iz Bologne.

Na svom terenu imaju maksimalni učinak nakon 7 odigranih mečeva, uz koš količnik od612 postignutih i 480 primljenih poena, odnosno 156 poena prosečno po utakmici. Tortona zauzima sedmu poziciju na tabeli sa ostvarenim učinkom od 7 pobeda i 6 poraza uz 1044 postignuta i 1055 primljenih poena, što nam daje prosek od 161.5 poena po utakmici.

Uspeli su da podignu malo formu, pa su tako na poslednjih pet mečeva upisali tri pobede. Tortona je ekipa koja ne pridaje previše značaja igri u odbrani ove sezone, i njihov način igre je “run and gun”. Verujemo da će i na ovom meču na isti način odigrati protiv mnogo kvalitetnije i iskusnije ekipe Milana, pa je za nas iz tog razloga margina od 148.5 poena veoma niska.

Over 148.5 / 1,53  meridianbet

SVE KVOTE SU IZ kladionice meridianbet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET, ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 3,84.

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača

 

 

Author Dusan