Tiket dana – Nedjelja 11.02.2024

Sportske
11 veljače, 2024
109 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za nedelju 11.02.2024. odabrali smo 3 fudbalske utakmice sa ukupnim koeficijentom 6,63. Kao i uvek kada su koeficijenti nešto viši, preporučujemo sistem 2/3.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 11.02.2024. godine.

TIKET DANA

17:05 – Montpellier vs Lyon – Francuska Ligue 1

S obzirom na poziciju na tabeli, pobjeda u ovom dvoboju je imperativ i jednima i drugima. Iz tog razloga očekujemo ofenzivnu igru ​​obje momčadi, a ako tome dodamo da su u posljednja četiri dvoboja ovih suparnika postignuta čak 24 gola, jasno je zašto očekujemo nastavak ovakvog trenda iu nedjelju .

1+& 1+ @ 1,83

20:45 – AC Milan vs Napoli – Italija Serie A

Vjerujemo da Milan može pobijediti u ovoj utakmici i nastaviti svoju borbu za naslov. U posljednje vrijeme su u odličnoj formi i dobro raspoloženi u smislu postizanja golova. Napoli je potpuno drugačija momčad od prošle sezone i toliko se muče, pogotovo protiv najboljih momčadi. Vjerujemo u veliku brobu na terenu i nešto manji broj golova.

0-2 @ 1,97

20:45 – Nice vs Monaco – Francuska Ligue 1

Nice je zastrašujuća obrambena sila s kojom se treba nositi na domaćem terenu, s vratarom koji bi mogao imati psihološku prednost nad napadačima gostujuće momčadi s obzirom na ono što se dogodilo zadnji put kada su se ove momčadi srele kada je obranio dva jedanaesterca.

0-2 @ 1,84

TIKET DANA

Vrijeme početka prve utakmice: 17:05

Ukupni koeficijent: 6,63 ( Preporučujemo sistem 2/3 )

Važna napomena: koeficijenti su bili važeći u vrijeme pisanja. (Nedelja 11.02.2024 09:00) Koeficijenti su podložni promjenama.

Kladionica:  22BET

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske