Tiket dana – nedjelja 12.03.2023

Srba331
12 ožujka, 2023
2395 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za nedjelju 12.03.2023 sastoji se od tri nogomentne utakmice sa ukupnim tečajem 8.57. Naša preporuka je da ovaj tiket odigrate kao sistem 2/3, gde ćete u slučaju sva tri pogotka ostvariti nešto manji profit u odnosu na “flat” sistem. Istovrememo ćete sa samo 2 pogotka izbeći gubitak uloga i ostvariti određeni dobitak, tako da je sistem 2 od 3 u ovom slučaju naša topla preporuka.

Takođe, spremili smo vam još 2 dodatna tiketa, tako da možete kombinovati po sopstvenom izboru.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

16:00 Crvena zvezda vs Novi Pazar, Srbija Superliga

Najbolji igrač domaćih Aleksandar Katai je u prethodnoj utakmici s TSC-om odmarao do 70. minute, i očekujemo da će u nedjelju ponovno biti jedan od najboljih igrača domaćeg tima. Crvena zvezda će u ovom meču proslaviti 78. rođendan i nema sumnje da će svojim navijačima željeti odužiti uvjerljivom pobjedom. Iz tog razloga očekujemo ofenzivnu igru ​​od prve minute.

Crvena zvezda u nedjelju pred svojim navijačima slavi 78. rođendan. Ulaz na stadion je slobodan, a očekujemo veliki broj “Delija” na ovoj utakmici. Svi znamo koliko pune tribine stadiona “Rajko Mitić” utječu na domaće igrače i da su mnogi veliki klubovi gubili utakmice u takvoj atmosferi.

Vjerujemo da gosti nemaju nikakve šanse u Beogradu, i da će nogometaši domaćeg tima za rođendan pokloniti svojim navijačima uvjerljiv i siguran trijumf.

1-1 i 3+ @ 2.20

15:00 Cremonese vs Fiorentina, Serie A

Cremonese zaostaje 12 bodova za prvom momčadi izvan zone ispadanja, a Serie B je sve bliža. Domaći su u zadnje vrijeme krenuli totalno ofenzivno, i u njihove prethodne 4 utakmice postignuto je čak 15 golova. Fiorentina u Serie A i Ligi Konferencija ima 4 uzastopna trijumfa, što je maksimalno podiglo raspoloženje u ovom klubu, bez obzira na neš baš sjajn plasman na tablici Serie A.

I gosti u posljednje vrijeme igraju ofenzivno i stvaraju veliki broj potencijalnih prilika za postizanje pogotka. Kako domaći od prve minute moraju biti ofenzivno orijentirani, to će im stvoriti veliki broj rupa u obrani koja je trenutno najlošija u ligi. A momčadi poput Fiorentine to kažnjavaju. Vjerujemo u golove ovdje.

3+ golova na meču @ 2.05

17:05 Monaco vs Reims, Ligue 1

Monaco je nakon ispadanja od Leverkusena u Europskoj ligi doživio poraz od Nice, a zatim remizirao s Troyesom 2:2. Dva uzastopna neuspjeha u Ligue 1 udaljila su ih od željenog drugog mjesta, i moramo reći da je upitno i očuvanje treće pozicije, budući da Lens ima isti broj bodova.

Jasno je da domaći moraju što prije reagirati, a još jedan kiks mogao bi već u ovom trenutku “izbaciti” Monaco iz borbe za Ligu prvaka. Iako Reims-i u posljednje vrijeme ostvaruju nevjerojatne rezultate, moramo napomenuti da imaju i veliku količinu sreće koja ih redovito prati.

Kako u gostima ne igraju baš uvjerljivo, njihov niz dobrih rezultata bi mogao biti prekinut lakše nego što se to očekuje. Tim više što Monaco ima puno motiva i odlično igra kod kuće.

Monaco 1 @ 1.90

Tiket dana

Koeficijent: 8.57 ( Preporučujemo SISTEM 2/3 )

Kladionica: 22BET

OSTALI PREDLOZI

Tiket #2

Juventus vs Sampdoria 3+ golova @ 2.00

Newcastle vs Wolves GG NE @1.75

Mladost vs Partizan GG NE @ 2.00

SISTEM 2/3

Kladionica: MOZZARTBET

Tiket #3

Crvena zvezda vs Novi Pazar 1st Half Over 0.5 ( 1+ golova prvo poluvreme ) @ 1.27

Fulham vs Arsenal 1st Half Over 0.5 ( 1+ golova prvo poluvreme ) @ 1.37

Monaco vs Reims Monaco 1X @ 1.26

Koeficijent: 2.19

Kladionica: 20BET

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.