Tiket dana – nedjelja, 15.05.2022.

Dusan
14 svibnja, 2022
620 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Na našem nedeljnom tiketu su mesto našli mečevi iz Premier League, Serie A i Srpske Superlige, a ono što je zajedničko za sva tri meča je činjenica da su favoritima potrebne pobede.

Evo naših predloga za Tiket Dana za nedelju 15.05.2022. godine

13:00 Tottenham – Burnley, England Premier League

Tottenham je u prošlom kolu pobedom protiv Arsenala zadržao nadu da će sledeće sezone igrati u Ligi Šampiona, ali mu je uz dve pobede do kraja potreban i jedan kiks Arsenala, a Srsenal će u ponedeljak odigrati veoma težak meč u gostima protiv Newcastle-a.

Ono što krasi ekipu Tottenham-a ove sezone je veoma ofanzivna igra i veliki broj stvroenih šansi za gol prosečno po meču, a obzirom da im je pobeda na sutrašnjem meču imperative, nema sumnje da ćemo videti još jedno veoma ofanzivno izdanje popularnih “Pevaca”. Uzimajući u obziro trenutnu formu i razliku u kvalitetu, sve sem ubedljive pobede domaćeg tima će predstvaljati veliko iznenađenje

Tottenham 1 ( 1.40 )

18:30 Napredak – Crvena Zvezda, Serbia Superliga

Napredak se nakon solidnih partija u prvih sedam-osam kola ove sezone potpuno raspao, i uz mnogo muke su upseli da izbegnu plej aut. Na 35 mečeva do sada su postigli samo 31 gol, a sa takvim učinkom je veoma teško očekivati neki značajniji rezultat naročito imajući u vidu da je konkurencija za treću i četvrtu poziciju na tabeli veoma velika.

U Kruševac stiže aktuelni šampion, koji bi pobedom verovatno potvrdio novu titulu šampiona, a imajući u vidu u kakvom je stanju Napredak trenutno, deluje nam da se ekipa trenera Stankovića neće previše namučiti.

Sutra nas očekuje duel jedne od najgorih ofanzivnih i druge najbolje defanzivne ekipe, tako da smatramo da će fudbaleri domaćeg tima imati mnogo poteškoća u postizanju gola, i verujemo da će se tokom većeg dela meča braniti. Zvezda je mnogo kvalitetnija ekipa, i očekujemo da to na terenu i pokažu.

Napredak Under 0.5 goals ( 1.55 )

 

20:45 Cagliari – Inter, Italy Serie A

Inter ima dva boda manje od Milan-a, i da bi uspeo da osvoji titulu potrebne su mu obe pobede do kraja, i barem jedan neuspeh gradskog rivala.

Kako će sutra Milan imati više nego tešku utakmicu protiv Atalante kojoj takođe “gori pod nogama”, među navijačima Inter-a je “podgrejana” nada da bi njihov tim nakon sutrašnjeg dana ponovo mogao biti na liderskoj poziciji.

Genoa je trenutno ispod crte ii ma dva boda manje od Salernitana-e, tako da joj je sutrašnji duel protiv Inter-a više nego važan. Kako im bod ne znači previše, očekujemo da će fudbaleri domaćeg tima svim silama krenuti napred, u nadi da mogu ipak nekako iznenaditi favorizovanog protivnika, a kada na to dodamo i činjenicu da je Interu potrebna pobeda, verujemo da nas očekuje meč u bržem ritmu, gde golovi ne bi smeli izostati.

 


1-3 gola 1pol i 1-3 gola 2pol ( 1.80)

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE mozzartbet TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 3.91 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI GOTOVO 4 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica mozzartbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 30000 RSD u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

 

Author Dusan