Tiket dana – nedjelja, 16.01.2022.

Dusan
16 siječnja, 2022
525 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za nedelju 16.01.2022. godine

12:15 Utrecht – Ajax, Holandija 1

Ajax ima jedan bod manje od PSV-a, a kako je teško za očekivati da će PSV olako gubiti bodove do kraja sezone, Ajax u meču protiv Utrecht-a mora ići na pobedu. Neverovatno zvuči podatak da su na 18 odigranih mečeva primili samo 4 gola ( od čega samo 1 na gostujućim mečevima ), ali će na sutrašnjem meču odbrambena linija Ajax-a imati veoma težak zadatak budući će da prvi golman ekipe Stekelenburg propustiti meč zbog povrede.

Utrecht je u rezultatskoj krizi obzirom da na protekla četiri meča nisu uspeli da trijumfuju, a teško je očekivati da taj niz lošijih rezultata mogu prekinuti protiv ekipe kao što je Ajax. Očekujemo da Ajax na ovoj utakmici nastavi sa veoma kvalitetnom igrom u odbrani, a više puta ove sezone smo videli da nemaju ofanzivnih problema. Verujemo u pobedu gostujućeg tima bez primljenog gola, a veoma je izgledno da fudbaleri Ajax-a zatresu mrežu protivnika po najmanje jednom u oba poluvremena.

Ajaks pobeđuje i u oba poluvremena će biti postignut po najmanje 1 gol ( 2& I1+ II 1+) / 2,04

12:30 Sassuolo – Verona, Italija 1

Sassuolo ovaj meć dočekuje na desetoj poziciji na tabeli sa 28 osvojenih bodova iz 21 odigrane utakmice, i bodovno su podjednako udaljeni od opasne zone i borbe za Evropu. U dosadašnjem delu sezone su postigli 36 i primili 33 gola, i sa prosekom od 3.3 gola po meču su peta najefikasnija ekipa u ligi.

Kod kuće je taj učinak malo skormniji obzirom da sun a 11 mečeva postigli 13 i primili 15 golova, ali moramo pomenuti da su odigrali čak 7 mečeva sa najmanje 3 gola na svom terenu. Verona je na trinaestom mestu na tabeli sa 27 osvojenih bodova iz 21 odigrane utakmice, i za sada su mirni što se tiče eventualne borbe za opstanak obzirom imaju 11 bodova više od prvog tima “ispod crte”.

Verona je do sada postigla 37 i primila 35 golova, i sa prosekom od 3.4 gola po utakmici su četvrtoplasirana ekipa lige po pitanju efikasnosti. Verona igra veoma efikasno i na strani, što se vidi iz podatka da su na 10 mečeva postigli 16 i primili 19 golova, odnosno 3.5 gola po utakmici.

Na poslednja dva njihova međusobna duela je viđeno čak 10 golova, a Sassuolo je oba puta slavio rezultatom 3:2. Očekujemo da obe ekipe odigraju otvoren meč i demonstriraju svoj ofanzivni potencijal, i zbog toga verujemo da golovi na sutrašnjem meču neće izostati.

1+&1+ ( u oba poluvremena će biti postignut po najmanje 1 gol )  / 1,51

15:00 Monaco – Clermont, Francuska 1

Posle iznenađujuće eliminacije od Šahtjora u kvalifikacijama za Ligu Šampiona i očajnog starta u prvenstvu, ekipa Monaca je uspela da se “podigne”, pa tako trentuno zauzimaju sedmu poziciju na tabeli sa 30 osvojenih bodova iz 20 odigranih mečeva.

Na svom terenu sun a deset odigranih mečeva ostvarili pet pobeda, tri remija i dva poraza, uz 19 postignutih i11 primljenih golova, odnosno 3 gola prosečno po meču. Remi protiv Nanta u poslednjem kolu ih je odaljio u borbi za jednu od pozicija u vrhu tabele, tako da protiv Clermonta nemaju prava na grešku. Clermont je na 15. poziciji na tabeli sa 18 osvojenih bodova, i u ovom trenutku imaju samo dva boda više od prve ekipe u zoni ispadanja.

Primili su 32 gola na 19 odigranih mečeva, i sa prosekom od preko 1.6 primljenih golova po utakmici imaju jednu od najslabijih odbrana u ligi. Na gostujućim mečevima je taj prosek još veći, budući da su na 10 mečeva primili čak 21 gol, a imajući u vidu da je Monaco na svom stadionu veoma efikasan, teško je očekivati da mogu sačuvati svoju mrežu sutra.

Monaco mora ići na sva tri boda, i očekujemo da krenu veoma ofanzivno od samog starta, a slabašna odbrana gostiju im ne bi trebala predstavljati veći problem.

1+&1+ ( u oba poluvremena će biti postignut po najmanje 1 gol )  / 1,61              

SVE KVOTE SU IZ kladionice meridianbet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 4.96 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI SKORO 5 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača

 

 

Author Dusan