Tiket dana – nedjelja, 17.04.2022.

Dusan
17 travnja, 2022
510 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo dve fudbalske i jednu rukometnu utakmicu, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Atletico Madrid nastavlja borbu za četvrto mesto, srpski plej of nam donosi jedan od derbija kola, dok je baraž za svetsko prvenstvo u rukometu ušao u samu završnicu.

Evo naših predloga za Tiket Dana za nedelju 17.04.2022. godine

16:15 Atletico Madrid – Espanyol, Spain Primera

Ovogodišnja epizoda u Ligi Šampiona je završena, ali je pred fudbalerima madridskog kluba novi zadatak – zadržati barem četrvto mesto na tabeli koje bi obezbedilo društvo mešu najboljim ekipama u Evropi i naredne sezone.

Espanyol ne može ni gore a ni dole na tabeli, tako da nema nekih ozbiljnijih motiva na ovoj utakmici, dok domaći tim igra za povratak samopouzdanja, i očekujemo da će igrači Atletico Madrid-a pokazati reakciju. Atletico je ove sezone kod kuće osvojio 33 od mogućih 45 bodova uz 29 postignutih i 14 primljenih golova,  tako da je jasno da je domaći teren jedna od njihovih najvećih prednosti.

1 i 2-6 ( 1.90 )

19:00 North Macedonia – Czech Republic, Handball WC Qualification

Česi su bili veliki favoriti pred prvi meč, i očekivalo se da će rutinski doći do pobede, ali su se Makedonci pokazali kao veoma nezgodan protivnik. Makedonija je početkom drugog poluvremena imala velikih 7 golova prednosti, ali su se Česi na kraju nekako izvukli i stigli do remija 24:24.

Imaju domaćini večerašnjeg meča za čime da žale, a mi smo mišljenja da će Česi danas odigrati mnogo koncentrisanije i ozbiljnije, i da neće dozvoliti da im se ponovi situacija iz prve utakmice. Ulog je veliki i obe reprezentacije će se truditi da meč odigraju što strpljivije uzdajući se u greške protivnika, a mi verujemo da će ih gostujuća reprezentacija napraviti mnogo manje.

Czech Republic +2.5 AH ( 1.90 )

18:00 Vojvodina – Napredak, Serbia Superliga

Možemo slobodno da smo mnogo više očekivali i od jednih i od drugih ove sezone, a Vojvodina i Napredak su do sada ostavili veoma loš utisak, i to je najblaža moguća reč. Obe ekipe su nekako stigle do plej ofa, s tim što je Napredak tek u prošlom kolu obezbedio mesto među prvih osam ekipa i to golom u 97 minutu meča protiv Metalca.

Obe ekipe igraju „ružno“ ove sezone i sa znatno manjim brojem golova od očekivanog ( obe ekipe su zbirno postigli 69 golova na ukupno 60 utakmica ), tako da u susretu dva takva tima ne može baš očekivati eksplozivan i brz fudbal.

Under 2.5 ( 1.72 )


SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE mozzartbet TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 6.21 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI ČAK 6 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica mozzartbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 30000 RSD u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

 

Author Dusan