Tiket dana – nedjelja 18.09.2022.

Srba331
17 rujna, 2022
1181 Views
tiket dana

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Listić dana za nedjelju 18.09.2022 sastoji se od tri nogometne utakmice koje daju ukupni koeficijent 4,82. Odlučili smo se za dve utakmice iz srpske Superlige, kao i jedan zanimljiv duel iz talijanske Serie A.

Evo naših predloga za Tiket Dana za Nedjelju 18.09.2022 godine

Napredak vs. Crvena zvezda, Serbia Super League, 17:00 CET

Čini se da je neuspjeh u kvalifikacijama za Ligu prvaka ostavio goleme posljedice na momčad iz Beograda. Crvena zvezda u posljednje vrijeme jako loše izgleda na terenu, što je iznenađujuće s obzirom da u svom timu ima zaista kvalitetne igrače.

U domaćem prvenstvu i dalje imaju 5 bodova više od Partizana, ali ako nastave ovim tempom samo je pitanje vremena kada će ta prednost nestati.

Napredak se probudio i uspio trijumfirati u posljednja tri susreta, ali i unatoč tome neozbiljno je misliti da mogu zaprijetiti puno boljem protivniku.

Zvezdi je potrebna uvjerljiva pobjeda kako bi vratila poljuljano samopouzdanje, a kako je Napredak ofenzivno dosta slabiji, vjerujemo da će se gosti žestoko braniti cijelu utakmicu.

Obje momčadi postižu gol – NE (1.72)

https://twitter.com/crvenazvezdafk/status/1570867164110032897?s=20&t=klu-uLvr46yY2q7S9eLXQw

Cremonese vs. Lazio, Italy Serie A, 15:00 CET

Iako Lazio ove sezone ima vrlo respektabilnu momčad, nikako da “uhvate” željeni ritam. Pokazali su na početku sezone da su puno bolji na domaćem terenu, no za rezultatski konkretniji pomak bit će im potrebni i bodovi osvojeni u gostima.

Prije samo nekoliko dana uvjerljivo su poraženi od Midtjyllanda u Europskoj ligi s čak 5:1 pa im svakako treba “restart”. U nedjelju gostuju kod Cremonesea, koji je jedna od najslabijih momčadi lige, te teško da će ove sezone imati bolju šansu doći do lakih bodova.

Cremonse je pokazao karakter u prošlom kolu protiv Atalante, pa vjerujemo da će ih ovaj pozitivan rezultat dovoljno motivirati da se adekvatno suprotstave ekipi iz Rima. Lazio je momčad koja voli napadački nogomet, pa mislimo da će pokušati iskoristiti obrambene slabosti domaće momčadi.

Više od 2,5 gola po utakmici (1,74)

https://twitter.com/OfficialSSLazio/status/1570820467757580289?s=20&t=KMrbs6TOyPUwwvsCFd4kjA

Radnik Surdulica vs. Partizan, Serbia Super League, 19:00 CET

Partizan je dolaskom trenera Petrića zaigrao puno bolje. Pokazali su zube Zvezdi u derbiju, odigrali su dvije sjajne utakmice u Europi u kojima su bili blizu velikih 6 bodova, pa se slažemo s odlukom kladionica da im daju epitet velikih favorita u dvoboju protiv Radnika iz Surdulice.

Radnik je prošle sezone bio jako nezgodan za mnoge protivničke timove, ali ove sezone izgledaju katastrofalno loše. Nalaze se na posljednjem mjestu na tablici sa samo 4 osvojena boda nakon 11 odigranih utakmica i čini nam se da su glavni kandidati za ispadanje iz lige.

Primili su čak 27 golova, što je najlošiji obrambeni učinak u ligi, pa bi to golgeterski potentan ofenzivni red Partizana morao iskoristiti.

Više od 2,5 gola po utakmici (1,61)

https://twitter.com/FKPartizanBG/status/1571046879739392004?s=20&t=EY8j8x8joXf38O_KxoPPPw

Ukupni koeficijent: 4.82

Kladionica: Meridianbet 

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.