Tiket dana – nedjelja 18.12.2022

Srba331
18 prosinca, 2022
1631 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš listić dana za nedjelju 18.12.2022 sastoji se od četiri košarkaške utakmice s ukupnim koeficijentom 3,30. Pogodili smo dva listića dana u poslednja dva dana, tako da idemo po treći u nizu.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

17:00 Trento vs. Olimpia Milano, Italija Lega A

Gosti ove sezone nemaju sreće s ozljedama. Pangos i Shields propuštaju možda i najvažniji dio sezone, pa rezultate Olimpie Milano ne treba previše kritizirati. Niz od 9 poraza u Euroligi prekinuli su pobjedom protiv Crvene zvezde u Beogradu i taj im trijumf može biti prekretnica. Trener Messina je u više navrata rekao da će se njegova momčad boriti za prvo mjesto u Italiji prije doigravanja, stoga smo apsolutno uvjereni da će njegova momčad protiv Trenta biti maksimalno fokusirana. Iako Olimpija vrlo često igra sa samo 9 igrača u rosteru, njihova individualna kvaliteta je previsoka za prosječnu momčad Trenta, pa ne sumnjamo da će Olimpija krenuti u novi pobjednički niz.

Olimpia Milano pobjeđuje @ 1,28

19:00 Mornar Bar vs. Budućnost VOLI, ABA Liga

Mornar od ulaska u borbu za doigravanje u ovom trenutku dijeli jedna pobjeda. Iako su ove sezone znatno slabiji u odnosu na prošlu, mnogi ih podcjenjuju, a to je potpuno neopravdano. Oni su momčad koja voli run and gun stil igre, koji im ipak za sada ne donosi željene rezultate. U goste im dolazi Budućnost koja je prije nekoliko dana odigrala vrlo tešku utakmicu protiv Gran Canarije, a kada tome dodamo da je put u Podgoricu trajao prilično dugo, mislimo da igrači Budućnosti neće imati odgovor na „svježinu“ domaćih košarkaša.

Mornar Bar +10.5 AH @ 1,31

19:00 Ulm vs. ALBA Berlin, Njemačka BBL

ALBA iz Berlina odigrala je dvije utakmice u Euroligi u srijedu i petak, a nemoguće je da nema umora kod gostiju. Idući susret očekuje ih već u nedjelju protiv momčadi Ulma koja se bori za plasman u doigravanje, pa nismo previše sigurni koliko će ALBA imati snage i koncentracije suprotstaviti se motiviranom protivniku. Ujedno, Ulm je u nizu od tri uzastopne pobjede u domaćem prvenstvu, a u srijedu je u pobjedi protiv Bourga ubacio čak 110 koševa. To je sasvim dovoljno da vjerujemo da mogu pokušati iznenaditi favoriziranog protivnika.

Ulm +10.5 AH @ 1,48

20:00 Crvena zvezda vs. MEGA MIS, ABA Liga

Zvezda želi prvo mjesto u ABA ligi, pa nema mjesta kalkulacijama. Domaća momčad ove sezone igra jako dobro pred svojim navijačima, a vjerujemo da u ovom trenutku mladi tim MEGA MIS-a ne može pružiti ozbiljniji otpor. Do susreta s ekipom SC Derby, Crvena zvezda je rijetko dopuštala protivnicima i 75 poena, što je jasan pokazatelj kvalitete Zvezdine obrambene linije. Ako igrači domaće momčadi ovu utakmicu shvate ozbiljno, male su šanse da će MEGA doći do 70 poena. Razlika u kvaliteti je ogromna, i sve osim stvarno uvjerljive pobjede domaćih bit će senzacija.

MEGA MIS Under 83.5 @ 1,33

Ulm +10.5 @ 1,48

Koeficijent: 3,30
Kladionica: 22bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.