Tiket dana – nedjelja 19.03.2023.

Srba331
19 ožujka, 2023
2733 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za nedjelju 19.03.2023 sastoji se od tri utakmice sa ukupnim koeficijentom 6,86 ( predlog je odigrati sistem 2/3 ). Pored glavnog tiketa imamo još 2 tiketa kao i 4 dodatna predloga, tako da ima zaista puno prostora za kombinovanje.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

21:00 Barcelona vs Real Madrid, La Liga

Večerašnja utakmica može rešiti pitanje osvajača titule u La Ligi sezone. Barcelona pre ove utakmice ima 9 bodova prednosti u odnosu na Real Madrid, i sa nova 3 boda Katalonci bi gotovo sigurno šampionsku trku rešili u svoju korist. S druge strane, pobeda Reala bi ovo borbu učinila prilično interesantnom, tako da će ovo bez ikakve dileme biti utakmica prepuna tenzija.

Barcelona je odmornija u odnosu na Real Madrid, i to je svakako ozbiljna prednost. Hendikep za domaće će biti izostanak Pedri-ja, dok će gosti sem Alaba-e biti u kompletnom sastavu. Mogli smo videti da se Real ne predaje ni nakon deficita od 2 gola ( prva utakmica protiv Liverpool-a ), tako da mi ovde prognoziramo da će ekipa trenera Ancelotti-ja uspeti da san o novoj tituli održi živim.

Real Madrid X2 @ 1.87

20:45 Inter vs Juventus, Serie A

Da fudbalski savez Italije nije oduzeo Juventusu 15 bodova, Juventus bi uoči ovog meča bio drugoplasirana ekipa na tabeli Serie A. Stoga smo malo iznenađeni odlukom kladionica da ozbiljnu prednost daju Interu koji je upao u krizu u poslednje vreme. Inter je bio “na kolenima” protiv Porto-a, i ono što smo mogli videti od igrača ovog tima na terenu je bilo jako ružno. Ali, Inter je uz enormno veliku količinu sreće uspeo da se plasira u četvrtfinale Lige Šampiona.

S druge strane, Juventus je gotovo rutinski eliminisao Freiburg i nastavio svoj put ka finalu Lige Evrope. U poslednje vreme možemo videti značajan napredak u igri Juventusa, i nimalo se nećemo iznenaditi ako “crno-beli” čak i Serie A dođu do pozicije broj 4. Ovo je utakmica koja je gostima mnogo važnija, a kako je Juventus u dosta boljoj situaciji trenutno, mi smatramo da će ovde Inter teško uspeti da dođe do sva 3 boda.

Juventus X2 @ 1.90

20:45 Reims vs Marseille, Ligue 1

Domaći tim je u neverovatnoj seriji mečeva bez poraza, i ako Reims nastavi u ovom ritmu ima ozbiljne šanse da se uključi u borbu za Evropu. Marseille vodi veliku borbu za drugo mesto na tabeli i direktan plasman u Ligu Šampiona naredne sezone.

Reims je u prošlom kolu šokirao Monaco u gostima, što zaista niko nije očekivao da se može dogoditi. S druge strane, Marseille je na epski način primio 2 gola za 2 minuta protiv Strasbourg-a i izgubio veoma važne bodove.

Domaći su kod kuće na prethodnih 5 utakmica primili samo 2 gola, što dovoljno govori o njihovoj disciplinovanosti u defanzivi. Kako i Marseille u gostima retko prima golove, ovde bismo pokuali sa hrabrijom oplkadom na manji broj golova.

0-2 @ 1.93

Koeficijent: 6,86 ( Preporuka je da odigrate sistem 2/3 )

Kladionica: 22BET

Tiket 2

16:15 Real Sociedad vs Elche / Real Sociedad 1 @ 1.40

15:00 Fiorentina vs Lecce 1+ golova prvo poluveme @ 1.45

15:00 Arsenal vs Crystal Palace 1+ golova prvo poluvreme @ 1.33

Koeficijent: 2,70

Kladionica: 22BET

Tiket 3

16:45 Vitese vs PSV / PSV 2 @ 1.75

17:30 Manchester United vs Fulham / Manchester United 1 @ 1.45

20:15 Zalaegersegi vs Ferencvaros / Ferencvaros 2 @ 1.70

Koeficijent: 4,31

Kladionica: Ivibet

OSTALI PREDLOZI

17:00 Crvena zvezda vs SC Derby / SC Derby Under 77.5 @ 1.75

14:00 Betis vs Mallorca / BTTS NO @ 1.65

17:00 Napredak vs Crvena zvezda / Crvena zvezda Under 2.5 @ 1.60

16:30 Volos vs Olympiacos BTTS NO @ 1.50

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.