Tiket dana – nedjelja 20.11.2022

Srba331
20 studenoga, 2022
1320 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Sve dok traje lošija ponuda nogometnih utakmica, igrat ćemo “sigurnije” listiće s nižim tečajevima. Do sada smo pogodili četiri od pet takvih listića, i nadamo se da bi se serija pogodaka mogla nastaviti i u nedjelju.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

14:00 Norway vs. Finland, Međunarodna prijateljska

Skandinavski derbi jedna je od zanimljivijih prijateljskih utakmica koja se igra u nedjelju. Norvežani će i u ovoj utakmici biti bez Haalanda, ali i bez njega nose epitet velikih favorita. Iako su i jedni i drugi prije nekoliko dana imali vrlo teške duele u kojima su potrošili dosta snage, ovoga puta ne očekujemo preveliku agresivnost u obrani. S obzirom da će oba trenera sigurno koristiti veliki broj igrača, vjerujemo da bi ova utakmica mogla biti vrlo zanimljiva za gledanje.

1+ golova drugo poluvreme @ 1,30

16:55 Zalgiris vs. Siauliai FA, Lithuania A Lyga

Žalgiris je odavno osigurao prvo mjesto na ljestvici i osvajanje naslova, tako da mu posljednjih nekoliko utakmica nema nikakvu važnost. Samo u posljednje tri utakmice nogometaši ove momčadi na terenu su izgledali kao da jedva čekaju kraj natjecanja i odlazak na odmor. S obzirom na to da domaći nemaju prevelik imperativ pobjede ovdje, ne očekujemo da će biti previše motivirani da odigraju maksimalno angažirano.

Zalgiris Total Goals Under 3.5 @ 1,18

18:30 Joventut vs. Barcelona, Spain ACB

Barcelona je u četvrtak odigrala vrlo tešku utakmicu protiv Anadolu Efesa u Turskoj. U toj utakmici su poraženi, ali glavni dojam te utakmice bio je okršaj Jasikeviciusa i Kalinića. Kalinića nije bilo ni na posljednjem treningu Barcelone prije ove utakmice pa je veliko pitanje hoće li biti u sastavu. Joventut je na papiru slabiji nego prošle sezone, ali kod kuće je vrlo neugodna momčad i ne treba ih podcjenjivati. Ovdje nas očekuje vrlo neizvjesna utakmica.

Joventut + 14.5 AH @ 1,30

19:00 Partizan vs. Split, ABA Liga

Partizan je u petak nakon velike borbe uspio svladati Maccabi Tel Aviv. Opet je šest-sedam igrača igralo glavnu ulogu, pa je nemoguće da nema umora. Partizan očekuju utakmice u Španjolskoj protiv Barcelone i Real Madrida 22.11. i 24.11, pa je opravdano očekivati ​​da će trener Obradović odmarati glavne igrače u utakmici protiv Splita. Koliko god Split bio slabiji od Partizana, vjerujemo da se može oduprijeti i izbjeći poraz s više od 28 razlike.

Split +28.5 @ 1,52


Norway vs. Finland / 1+ golova drugo poluvreme @ 1,30

Zalgiris vs. Siauliai FA / algiris Total Goals Under 3.5 @ 1,18

Joventut vs. Barcelona / Joventut + 14.5 AH @ 1,30

Partizan vs. Split / Split +28.5 @ 1,52


Koeficijent: 3,03

Kladionica: 
Bet365

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE bet365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA ODLIČNIM KOEFICIJENTOM 3,03. TO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO ZARADITI OKO 20 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN. Ukoliko nemate račun na bet365 kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 25 €.

100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.