Tiket dana – nedjelja 21.05.2023.

Sportske
21 svibnja, 2023
1934 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Za nedjelju 21.05.2023 pripremili smo 3 utakmice sa manjim koeficijentom kao i 8 dodatnih predloga, tako da možete naparaviti željenu kombinaciju. Naš glavni izbor za danas je “duplanje”, a tri meča koja smo odabrali imaju ukupni koeficijent 2,53.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

21:00 Novi Pazar vs TSC, Serbia Super League

Dva koraka dele gostujući tim od zaista istorijskog uspeha, i bila bi velika šteta ako bi posustali u samom finišu sezone. Novi Pazar je ekipa koja je u lošoj formi i bez rezultatskih motiva da večeras pruži ozbiljan i organizovan otpor, dok je za TSC ovo “do or die” meč. Trener Lazetić je u polufinalu Kupa protiv Crvene zvezde “izmešao karte”, tako da će svi nosioci igre gostiju biti spremni u potpunosti. Razlika u kvalitetu je zaista velika, i ako TSC ne uspe da iskoristi ovu lepu priliku, veliko je pitanje da li gosti zaslužuju kvalifikacije za Ligu Šampiona.

TSC 2 @ 1,50

19:00 Olympiacos vs Real Madrid, Euroleague

Obe ekipe su u polufinalu “jurile” zaostatak i na kraju uspele da dođu do finala. Čitava sezona će stati u ovu utakmicu, i prostora za ispravljenje eventualnih grešaka više nema, tako da je ovo meč koji će jednoj ekipi doneti slavu a drugoj razočarenje. Kako su i jedni i drugi pokazali podjednak broj vrlina i mana nezahvalno je prognozirati pobednika ovog meča, ali smo mišljenja da su kladionice potcenile Real Madrid, koji je čak i “hendikepiran” izostancima važnih igrača pokazao da je legitimni kandidat za titulu.

Real Madrid +11.5 @ 1,25

18:00 Napoli vs Inter, Serie A

Za domaći tim ovo je utakmica revijalnog karaktera, dok je za goste nastavak borbe za mesto među četiri najbolje ekipe u ligi. Napoli je znatno odmorniji ali je i “zasićen” ispunjenjem dugo čekanog cilja, dok su gosti imali veoma naporan period, tako da su u ovom trenutku energetski dosta “slabiji”. Inter će biti znatno motivisaniji da danas “upiše” pobedu, ali smatramo da će zbog faktora umora ipak pokušati da uspostave nešto mirniji ritam. A u dva meča protiv AC Milan-a smo mogli videti da to mogu uraditi bez većih problema.

Shots on target Total Under 10.5 @ 1,35

TIKET DANA

Vrijeme početka prve utakmice: 18:00

Ukupni tečaj: 2,53

Kladionica: 22BET

OSTALI PREDLOZI

15:00 Brighton vs Southampton / BTTS NO @ 2,00

15:00 Brest vs Clermont / Goals in both halves @ 1,90

16:15 Atletico Madrid vs Osasuna / Goal in both halves @ 1,62

14:30 Emmen vs Feyenoord / Emmen +1.5 AH @ 1,70

17:00 Salzburg vs Sturm Graz / Under 3 @ 1,70

19:00 Vojvodina vs Partizan / Over 2 @ 1,55

20:45 Udinese vs Lazio / Shots on target Under 8.5 @ 1,67

21:00 Voždovac vs Čukarički BTTS NO @ 1,75

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske