Tiket dana – nedjelja, 21.11.2021.

Dusan
21 studenoga, 2021
374 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 21.11.2021. godine

14:30 CSKA Sofia – Ludogorets, Bugarska 1

Ludogorets nakon 12 kola ima 33 osvojena boda i trenutno je lider šampionata. Igraju veoma dobro u ligi što najbolje pokazuje skor od 11 pobeda i 1 poraza, uz gol razliku od 33 postignuta i samo 7 primljenih golova.

Na strani su odigrali 5 mečeva na kojima su zabeležili 4 pobede i 1 poraz, uz malo skromniju gol razliku od 13 postignutih i 6 primljenih golova. Za četiri dana imaju mnogo važniji meč protiv Crvene Zvezde, tako da očekujemo da trener domaćih malo izmeša karte, i odmori nosioce igre. CSKA je na 12. mestu na tabeli sa samo 11 osvojenih bodova, uz 18 postignutih i 27 primljenih golova.

Nisu u zavidnoj formi što najbolje pokazuju samo 3 osvojena boda u poslednjih 5 mečeva. Igraju mnogo bolje kod kuće gde su osvojili 10 od ukupno 18 bodova, tako da od njih očekujemo maksimalnu motivisanost obzirom da su im bodovi preko potrebni za beg iz opasne zone, što znači da će prvenstveno gledati da sačuvaju svoju mrežu.

Ludogorets jeste dosta kvalitetniji tim, ali ne bi trebalo da zapinju previše danas, i očekujemo da će u nešto mirnijem ritmu pokušati da dođu do nove pobede.

Manje od 3.5  / 1,55 meridianbet

15:00 Manchester City – Everton, Engleska 1

City u ovom trenutku zaostaje 6 bodova za vodećom ekipom na tabeli Chelsea, tako da je suvišno govoriti o imperativu pobede ekipe iz Manchestera. Na 11 mečeva su osvojili 23 boda uz gol razliku od 22 postignuta i samo 6 primljenih golova, i imaju drugu najbolju odbranu u ligi.

Okliznuli su se dva puta u poslednjih 5 kola i izgubili važne bodove u šampionskoj trci, tako da verujemo da danas neće dopustiti nikakvo iznenađenje. Everton je ekipa na 11 mestu na tabeli sa 15 bodova iz 11 odigranih mečeva.

Na strani su odigrali 5 mečeva na kojima imaju 1 pobedu 2 remija i 2 poraza uz veoma skromnu gol razliku od 6 postignutih i 8 primljenih golova, što nam pokazuje da na gostovanjima igraju veoma tvrdo.

Problem za City će biti što su za ovaj meč van stroja De Bruyne, Delap, Mendy i Torres, tako da to ide u korist našoj ideji da će ovo biti meč sa manjim brojem golova. Everton dolazi na Etihad stadion po bod, i očekujemo da nastave sa veoma defanzivnim stilom igre, koji primenjuju na gostujućim mečevima. City je favorit, ali ih ne vidimo sa 4-5 golova u mreži protivnika.

Manje od 3.5  / 1,75 meridianbet

15:00 Gorica – Lokomotiva Zagreb, Hrvatska 1

Gorica je na šestom mestu Hrvatske lige sa 21 osvojenim bodom iz 15 odigranih mečeva. Uspeli su da zabeleže po 6 pobeda i poraza uz 3 remija. Na tih 15 mečeva su postigli 19 i primili 21 gol, što ih sa 2.7 golova po meču stavlja na šesto mesto najefikasnijih timova lige.

Kući igraju dosta slabije obzirom da su osvojili samo 8 od ukupno 21 boda, a i bez pobede su u prethodna četiri meča na svom terenu. Lokomotiva Zagreb je sezonu otvorila veoma lepo, i u prvih 4-5 kola su bili u samom vrhu tabele, ali kako je vreme odmicalo rezultati su počeli bivati sve slabiji i slabiji.

Nalaze se na petom mestu na tabeli sa 21 osvojenim bodom, uz  22 postignuta i 18 primljenih golova. Na gostovanjima ne briljiraju previše, obzirom da su osvojili svega 7 bodova iz 7 odigranih mečeva.

Takođe nisu ni preterano efikasni, što najbolji pokazuje podatak da su na strani do sada postigli svega 8 golova. U prvom meču ove sezone u Zagrebu je Gorica slavila sa 1:0, tako da ovog puta očekujemo osvetu Lokomotive. Mišljenja smo da će ovo biti meča sa dosta faulova i prekida, tako da je mali broj golova za nas najizglednija opcija.

Manje od 2.5  / 2,05  meridianbet

18:00 Inter – Napoli, Italija 1

Inter je na trećem mestu Serie A sa 25 osvojenih bodova iz 12 odigranih mečeva, i u ovom trenutku zaostaju 7 bodova za večerašnjim protivnikom. Inter igra ofanzivno ove sezone, što najbolje pokazuje 29 postignutih golova na 12 utakmica.

Nisu u baš najboljoj formi, obzirom da su na poslednjih 5 mečeva čak 2 puta remizirali i 1 bili poraženi, i ti neplanirani kiksevi su ih dodatno udaljili od vodeće pozicije. Zanimljivo je da je Inter do sada na 5 odigranih mečeva na svom terenu primio samo 4 gola, od čega 2 u meču sa Atalantom.

Napoli je jedina neporažena ekipa u ligi sa skorom od 10 pobeda i 2 remija, i sa 32 boda iz 12 odigranih utakmica dele prvo mesto na tabeli sa Milanom, ali uz utakmicu manje. Imaju najbolju odbranu u ligi koja je do sada primila svega 4 gola, a kvalitetna odbrana je ove sezone ključ Napolija u borbi za Skudeto.

U poslednjih 5 mečeva imaju dva remija sa Romom i Veronom, tako da im je potreban dobar rezultat na ovom meču kako bi anulirali te neuspehe. Ne očekujemo da će Napoli veoma agresivno odigrati jer je ovo utakmica od velike važnosti, već smo mišljenja da će maksimalno spustiti ritam meča i svoju šansu tražiti iz kontranapada.

U duelu dv najbolje odbrane u ligi veliku vrednost vidimo u malom broju golova, a još kada nam kladionice ponude ovako sjajnu kvotu, taj poklon jednostavno ne možemo odbiti. Naša prognoza je da će se ovaj meč završiti sa manje od 2,5 gola.

Manje od 2.5  / 2,14  meridianbet

SVE KVOTE SU IZ kladionice meridianbet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 11.90 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI ČAK 12 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača

 

 

Author Dusan