Tiket dana – nedjelja, 22.05.2022.

Dusan
22 svibnja, 2022
652 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo dve fudbalske i jednu košarkašku utakmicu, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tottenham se bori za Ligu Šampiona, Crvena Zvezda za titulu, dok će ekipa Partizana nakon sedam godina pokušati da se plasira u finale ABA lige. Sva tri meča su zavredela dovoljno pažnje da se nađu na našem tiketu, a sve to prati više nego solidan koeficijent.

Evo naših predloga za Tiket Dana za nedelju 22.05.2022 godine

17:00 Norwich – Tottenham, England Premier League

Ekipa Tottenham-a se nalazi na korak od plasmana u Ligu Šampiona naredne sezone, i preostao joj je još korak – a to je da na meču protiv Norwich-a osvoji barem jedan bod. Iskustvo do sada je pokazalo da su najteže unapred dobijene utakmice, a mi smo mišljenja da će tako biti i ovog puta.

Norwich je već odavno ispao iz lige i nema nikakvih takmičarskih ambicija, ali smo u prošlom kolu protiv Wolves-a mogli videti da nemaju nameru nikoga pustiti da lako osvoji bodove, tako da verujemo da će dati sve od sebe da pruže dostojan otpor favorizovanoj ekipi Tottenham-a.

Tottenham jeste favorit, ali nam se čini da su igrači popularnih “Pevaca” u svojim glavama već u Ligi Šampiona, i da veruju da će lako preskočiti poslednju prepreku, a to veoma često ume da bude jako opasno.

Norwich +2.5 AH ( 1.54 )

18:30 Crvena zvezda – Voždovac, Serbia Superliga

Zvezdi je potreban bod u poslednjem kolu protiv Voždovca kako bi došla do nove titule prvaka Srbije, i sve je već spremno za novu proslavu na stadionu Rajko Mitić.

Zvezda je prestigla ekipu Partizana isključivo zahvaljujući neshvatljivim kiksevima najvećeg rivala, i ruku na srce ne možemo reći da je Crvena zvezda ostavila neki previše pozitivan utisak igrama u plej ofu.

Voždovac je pre nekoliko godina bio koban za sutrašnjeg domaćina, i sigurno je da će fudbaleri Zvezde želeti da “naplate” taj poraz, ali jedno je sigurno – fudbaleri Vođdovca neće na teren izaći sa belom zastavom.

Duže vreme se u fudbalskoj javnosti u Srbiji govori kako je taj meč već rešen, a svoju zabrinutost oko toga je izneo i trener Voždovčana nakon utakmice sa Partizanom. Ne kažemo da je Voždovac u situaciji da može zapretiti Zvezdi, ali smo sigurni da mogu odigrati dovoljno dobro da izbegnu makar ubedljiv poraz.

Očekuje se da će Zvezda na ovaj ili onaj način odbraniti titulu, a mi prognoziramo da će to biti eventualna pobeda na sutrašnjem meču biti sa jednim ili najviše dva gola razlike.

Voždovac + 3.5 AH ( 1.46 )

21:00 Partizan – Buducnost Voli, ABA League Basketball

Iako je Partizan pred početak ove sezone bio smatran glavnim favoritom za osvajanje titule, tokom ovih devet meseci smo mogli videti mnoge slabosti ekipe koju sa klupe predvodi legendarni Željko Obradović.

Partizan je u prvom meču naizgled ritunski savladao Budućnost u Beogradu, ali treba biti realan i reći da su Podgoričani katastrofalno šutirali iz igre, što je rezultiralo ubedljivim porazom. Bilo je teško za očekivati da će Budućnost ponovo odigrati lose, i mogli smo videti njihovu rekaciju u revanšu, gde su trojkom Micova u poslednjoj sekundi meča došli do izjednačenja u seriji.

Serija se ponovo seli u Beograd, gde će sutra Partizan nakon sedam godina pokušati da obezbedi finale ABA lige, i sav pritisak će biti na njima, tako da će igrači Budućnosti imati tu preko potrebnu psihološku prednost.

Na papiru Partizan verovatno jeste kvalitetniji za desetak poena, ali ovo je meč koji ima veliki ulog, i za očekivati je da će obe ekipe odigrati sutrašnji meč znatno opreznije, tako da se veoma lako može desiti da će ponovo jedna lopta odlučiti prvog ovogodišnjeg finalistu ABA lige.

Budućnost Voli +12 AH  ( 1.48 )

 

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 3.33, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI PREKO 3 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan